Laatusuklaa

COPPENEUR Suklaalevyraadissa

Coppeneur Java 72%
Tuotteen Coppeneur Java 72% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Coppeneur -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 02.10.2009
Tuoksuton tumma, litteä palanen. Haukkasin hieman liian ison palasen suuhuni, sillä kitkeryys leviää heti. Suklaa ei sula alussa kovin helposti. Voimakkaan kaakaoinen maku. Lopussa suklaa sulaa oikein vauhdilla suuhun. Kitkeryyskin haihtuu, mutta suu jää kuivaksi ja tunkkaiseksi.

Jarkko 17.09.2009
200g levy tätä maksaisi 25€, mutta "onneksi" nyt käsissä on ainoastaan 50g painava levy. Jännästi on suklaan kääre oikein sinetillä suljettu ja kääreen sisältä löytyy vielä bonuksena paksuhko esitevihkonen valmistajan tuotevalikoimasta. Lisukkeeton tumma suklaa tuoksuu voimakkaasti kaakaolle ja sulaa kielen päällä ilman ponnisteluja. Ensimaku on mausteinen, ehkä jopa aavistuksen savun (!) suuntaan viittaava. Huomio kiinnittyy lisäksi siihen, kuinka sileää tämä suklaa onkaan. Tuo mausteisuus ja savuisuus eivät mielestäni oikein sovi tähän, tai pitäisi kai sanoa, että ne eivät sovi minun makuuni. Kolmannen palasen sulaessa suussa maku hieman pirtsakoituu ja esiin tulee uusia vivahteita. Vaikka suklaasta puuttuukin kaikki ne "halpojen" tummien suklaiden huonot puolet kuten ylikarvaus ja -kitkeryys, niin kokonaisuus jää kuitenkin keskinkertaiseksi. Tummien suklaiden omalla olemassaolemattomalla asteikolla tämä tosin pääsee selkeästi keskitason paremmalle puolelle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani