Laatusuklaa

AMANO Suklaalevyraadissa

Amano Madagascar Sambirano valley 70%
Tuotteen Amano Madagascar Sambirano valley 70% valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amano -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Reilun kaupan tuotteet.
 

Päivi 28.09.2009
Pieniä ja kovia palasia tummaa suklaata, jotka eivät tuoksu millekkään. Maku on kyl mielenkiintoinen, kitkeryyttä ja makeutta samassa paketissa. Pidän tästä yhdistelmästä ainakin näin ensi kosketukselta. Suklaan syöminen kestää pitkään. Tämä sulaa suussa hitaasti. Mielestäni selvästi nautiskelusuklaa. Jälkimaku on voimakkaan tuntuinen. Tässä ei ole kuitenkaan kitkeryyttä liikaa. Ihan kohtalainen tuote.

Jarkko 11.09.2009
Amerikkalainen tumma arvosuklaa, joka 200g levykokoon muutettuna maksaisi noin 29€ (tämä levy 50g). Tuoksussa on kaakaon lisäksi aavistus marjaista raikkautta. Maussa tuntuu ensialkuun päälimmäisenä rusina ja se ei ole kovinkaan herkullinen maku, mutta kun suklaa lähtee kunnolla sulamaan, mausta irtoaa myös hitusen sitrusmaista raikkautta, joka tuo selvää mielenkiintoa suklaaseen. Näinkin tummaksi suklaaksi kaakaon maku on mieto ja makua hallitsee ehdottomasti juuri tuo kaakaopavun marjaisampi puoli. Kaipaisin ehkä jopa hieman enemmän kaakaon makua. Toisaalta on erittäin virkistävää syödä raikkaalta ja pirtsakalta maistuvaa tummaa suklaata. Kun kaksi ensimmäistä palaa saivat rauhassa sulaa suussa, niin kolmas on jo pakko puraista. Pureskeltuna marjanraikkauden yliote kasvaa entisestään, mutta ehkäpä tällaista suklaata ei ole tarkoitettukaan leipänä syötäväksi. Tummissa suklaissa minua yleensä häiritsevät tekijät puuttuvat tästä, siitä plussaa. Pientä miinusta tulee kuitenkin siitä, että tämä jää kuitenkin jotenkin... sanoisinko mielenkiinnottomaksi. Ehdottomasti maittava imeskelysuklaa herkutteluhetkiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani