Laatusuklaa

AMANO Suklaalevyraadissa

Amano Ocumare village Venezuela 70%
Tuotteen Amano Ocumare village Venezuela 70% valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amano -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Reilun kaupan tuotteet.
 

Päivi 30.09.2009
Pieni pala napsahtaa irti isommasta palasta. Tummaa suklaata, joka ei tuoksu. Puraisen pienen palasen ja kovalta tuntuu. Pian iskee ensin tumman suklaan maku suuhun. Tuntuu kuitenkin mukana olevan jotakin, joka tuo makuun pehmeyttä. Tämä ei iske niin kovaa suuhun kuin yleensä tummat suklaat iskevät. Kyllä tässä toki on tumman suklaan ominaista kitkeryyttä ja kaakaoista makua. Jokin muu tuo tähän samalla pehmeyttä. Jälkimaku on kuiva kuitenkin ja sen jälkeen tuntuisi mukana olevan kanelin tai jonku muun mausteen makua.

Jarkko 11.09.2009
Amerikkalainen tumma arvosuklaa, joka 200g levykokoon muutettuna maksaisi noin 29€ (tämä levy 50g). Tuoksu on melko neutraali, oikeastaan olemassaolematon. Maku on hieman mausteinen ja selvästi "maanläheisempi" kuin juuri maistelemani saman valmistajan yhtä tumma Madagascar. Tämä tuntuu kenties juuri maanläheisyyden ansiosta kuitenkin täyteläisemmältä kuin veljensä. Suklaa ei ole lainkaan kitkerä ja vain juuri sopivan verran karvas, joten maku on mielenkiintoinen, valitettavasti ei kuitenkaan riittävän mielenkiintoinen. Jostakin syystä suklaasta irtoaa ajoittain pieniä, jollakin tavalla piparminttua muistuttavia purskahduksia. Oikeasti piparminttu ei maistu missään muodossa, mutta suussa käväisee raikas henkäys... miten tuonkin osaisi selittää. Maku jää aika mielenkiinnottomaksi, mutta samalla minua viehättää se, kuinka tämänkin tummuusluokan suklaista löytyy ihan nautintokelpoisia tuotteita, kun vaan etsii ja raskii investoida hieman.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani