Laatusuklaa

AMANO Suklaalevyraadissa

Amano Cuyagua village Venezuela 70%
Tuotteen Amano Cuyagua village Venezuela 70% valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Amano -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Reilun kaupan tuotteet.
 

Mira 09.05.2011
Hyvä alkumaku tummaksi suklaaksi. Maku kuitenkin liian taloussuklaamainen ja teollisen makuinen. Jälkimaku oli myös pahanmakuinen, mutta erikoinen. Parantamalla voisi saada ihan kelposuklaankin tästä.

Jarkko 27.10.2009
Arvokasta amerikkalaista tummaa suklaata pienessä 56 gramman levymuodossa. Suklaa näyttää yllättävän vaalealta, kun sitä vertaa esimerkiksi juuri maistelemaani samantummuiseen Lindtin 70% sokerittomaan suklaaseen. Tämä suklaa tuoksuu jo jollekin. Se tuoksuu hitusen pippurille, hitusen perunapellolle ja eipä tuosta kovin kaukana ole tupakankaan haju. Hajuista ei siis ainakaan tipu plussapisteitä. Suklaan maussa on samoja aineksia kuin hajussa ja lisäksi maussa on erikoinen, hieman pistävä maku. Erilaisia makuja tässä on itse asiassa paljonkin, en osaa kaikkia edes kuvailla yksityiskohtaisesti, mutta valitettavasti maut eivät ole minun mieleen. Yleistunnelmana suklaasta jää mieleen lähinnä tunkkainen olotila, joskin erilainen kuin monista halvoista suklaista. Tunkkainen on kuitenkin aina tunkkainen, lukipa hintalapussa tai kääreissä mitä vain.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani