Laatusuklaa

VALRHONA Suklaalevyraadissa

Valrhona manjari 64%
Tuotteen Valrhona manjari 64% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,82 ja löytyy top 100 -listan sijalta 53. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valrhona -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 27.09.2016
70-grammainen tuttuun tapaan tyylikkäisiin vinopaloihin jaettu single origin-levy. Kaakao tulee Sambirano Valleystä Madagascarilta, ja kuvauksen mukaan se sisältää hienostunutta punaisten marjojen hapokkuutta. Tällä kertaa kuvaus kumahtaa kyllä aivan nappiin. Suklaan rakenne on moitteeton ja pidän ohuesta pienestä palaformaatista. Suklaan aromit hiipivät suuhun alkumaussa, ja keskimaussa on selkeää marjaista pehmeää hapokkuutta. Hapokkuus on nimenomaan hienostunutta, ei sitruksisen pistävää. Jälkimauksi jää miellyttävä pehmeä kaakao, happoisuus kääntyy aavistuksen omaiseksi makeudeksi. Todella laadukasta tummaa suklaata, nimen omaan naustiskeltavaa sorttia. Viitosen hurmioon en silti aivan vielä päässyt mutta kovin kaukana ei enää oltu. Vahva nelonen.

Annamari 17.05.2016
Tummaa suklaata mukavan pieni levy. Palat lohkeavat hyvin ja napsahtavat kivasti. Suklaa ei ole väriltään kovin tummaa, mutta tummaa suklaata se on silti. Tuoksussa mielestäni jotain kumimaisuutta, mutta myös kaakaon hedelmäisyyttä. Maku on oikein miellyttävä, pehmeä ja hedelmäinen eikä lainkaan kitkerä maku. Suuntuntumaltaan suklaa on napakkaa, mutta tasalaatuista ja pehmeää. Jälkimakukin miellyttää eikä suuhun jää kuivaa tunnetta. Tässä on suklaa mieleeni!

Janne H 24.11.2012
Tuoksu hedelmäinen ja raikkaan oloinen. Rusinaisuus nousee myös pintaan. Nyt alkaa jo maistumaan. Kiva kova pala ja hedelmäinen/hapokas aromi tulee kovalla vauhdilla ja hetken päästä tulee rusinan maku mukaan. Nyt aletaan pääsemään jo makuihin.

Marjatta 01.11.2012
Hieman kaakaoinen, ei makea tuoksu, sileä ja kova rakenne - mukava imeskellä. Maku hedelmäinen, keveä, kaakaoinen. Jälkimaku mitäänsanomaton.

Tanja 16.10.2012
Manjari suklaa tuoksuu ihanan hedelmäiselle ja raikkaalle. Maku on hapokas ja superhedelmäinen. Tämä suklaa on mielestäni hyvin erilainen kuin muut tummat suklaat, en pysty vertaamaan mihinkään. Suussa käy makujen ilotulitus: makeaa, marjoja ja paljon vivahteita, vaikka kyseessä onkin maustamaton suklaa. Hapokkkuus tuntuu kivasti kielellä. Tästä suklaasta saattaisi tykätä nekin, jotka eivät tummasta suklaasta yleensä välitä. Ehdottomasti omaa luokkaansa ja kokeilemisen arvoinen Herkku!

Minna Hi 07.10.2012
Tumman suklaan hyvin hedelmäinen tuoksu. Pala napsahtaa sitä purressa. Uskomattoman hedelmäinen maku "räjähtää" suuhun. Tähän on lisätty silti reippaasti sokeria. Tulee mieleen aprikoosi, viinimarja tai jokin rypäle tästä hedelmäisyydestä. Hieman kirpsakka ja hapan. Suklaa sulaa hitaasti suussa ja antaa pitkän makuelämyksen. Tässä on jo yritystä.

Saara 01.04.2012
Tässä tummassa suklaassa koko imeskelykokemus on yhtä marjaisaa ja kirpeää ilotulitusta. Makumaailma muuttuu hetki hetkeltä, mikä onkin tummien laatusuklaiden ehdottomasti paras piirre. Manjari on kuin silkkiä suussa ja jättää jälkeensä miellyttävän, kahvisen ja hedelmäisen jälkimaun. Ainoaksi ongelmaksi viitosen kannalta muodostuu suutuntuma: Valrhonan levyissä palaset ovat minun makuuni aina liian ohuita ja hentoisia. Erinomainen suklaa silti.

Mona 12.08.2011
Tumma suklaa, levy hauskan ja mielenkiintoisen näköinen (palat jaettu epäsymmetrisin, graafisin viivoin). Tuoksu on jotenkin raikas ja tuo mieleen magnumjäätelöiden suklaan. Maku on melko ohut mutta hyvä, tummaksi suklaaksi hyvällä tavalla melko makea.

Milla 02.05.2011
Jo tuoksussa hapokkaat marjat rynnivät kaakaon rinnalle. Epäsymmetrinen pala, Suklaan alkaessa sulaaa tulee ensimmäisenä aromina vahva, voimakas kaakao. Toisessa aallossa punaiset marjat hyökkäävät esiin, ainakin vadelmaa, ehkä punaherukkaa, kirsikkaa. Kolmas aalto tuo kaakaon takaisin, olisik mukana aavistus hunajaisuutta? Suklaa sulaa kauniisti, tasaisesti. Suutuntuma on miellyttävä. Jälkimaku yllättävän tumma ja miellyttävän pitkä. Todella hyvää. Suosittelen erityisesti sellaisten henkilöiden, jotka eivät yleensä pidä tummista suklaista maistamaan tätä tuotetta, Manjari voi muuttaa käsityksesi tummasta suklaasta ikuisiksi ajoiksi!

Kirsi H 16.02.2011
Valrhonan manjari vie jo tuoksultaan Intian valtamerelle, tropiikkiin Madagaskarille. Hedelmäinen ja sitrusmainen tuoksu hallitsee. Tuulet tuovat kielelle pirteitä merenpärskeitä. Haukatessa napakka koostumus ja kaakao pääsee pääosaan sitruunoiden kannattelemana. Suklaan sulaessa ja ehkä maistelun ajankohdasta johtuen tulee pääsiäisen olo: keltaista, valoisaa ja keväistä. Suuhun jää raikas maku.

Kaarina 29.10.2010
Tummaa suklaata. Ohut levy, kiva, niitä ei enää paljon näekään. Sulaa mukavasti suussa. Makuhermoja jää kutittelemaan ihana kirpeä happamuus.

Päivi 28.10.2010
Tummaa tuoksuvaa litteää suklaata. Kovaa ja kiinteää, voimakkaan makuista. Hetkeksi tuli mieleen jokin hedelmän maku, ehkä appelsiinin. Tumma, tympäisevä maku pysyy suussa. Taustalla kuitenkin jää kummittelemaan se hedelmän maku. Ei niin paha kuin luulin.

Hanna P 28.10.2010
Tutun näköisiä, mutta silti erikoisen näköisiä tummansuklaan palasia eli jokainen pala eri kokoinen. Tuoksu on vahva ja aromikas. Sen verran olen näistä tummista suklaista oppinut, että rouskuttelun sijaan annan suklaan sulaan suussa ja kannattaa. Suklaa maistuu makuuni hieman karvaalta, mutta myös hedelmäisiä aromeja irtoaa…Taidanpas imeskellä vielä toisenkin palan. Mainio suklaa kärsivälliselle ja ei niin makealle persolle suklaan syöjälle. Ihan vielä en sellainen ole, vaan ehkä pyrin tulemaan sellaiseksi.

Iikka 28.10.2010
Viehkon tumman tuoksuista suklaata. Maussa on vivahteita jostain hedelmäisestä, joka jää viipymään suuhun. Koostumus on miellyttävä vaikka suklaa onkin varsin kovaa. Tiukkaa kamaa sillä jostain syystä kahden palan jälkeen nousi jo hiki otsalle.

Susanna K 28.10.2010
Vahvan tumman suklaan tuoksu ja ensimmäisenä tulee mieleen taloussuklaa. Mtäh? Ei kitkeryyttä, karvaisuutta, hivenen jopa jotain hedelmäistä makua löytyy. Sulaa suuhun miellyttävästi eikä jätä juurikaan jälkimakua. Tästä voisin pitää enemmänkin.

Salla Elina Salo 11.12.2009
Todennäköisesti laadukkainta tumma suklaata, jota olen koskaan maistanut. Tähän asti olen kiertänyt tumman suklaan kaukaa, ehkäpä juuri huonojen tummien suklaiden takia. Todella hyvää, lähes käsittämättömän hyvää. Erittäin hedelmäistä, kirsikkaista. Sulaa nautinnollisesti ja tuoksuu houkuttelevan kaakaoiselta. Äimistyneenä annan neljä pistettä.

Jarkko 11.12.2009
Suklaassa on erittäin tumma tuoksu, varsinkin kun juuri ennen tätä maistelin saman sarjan maitosuklaata, jossa prosentteja oli vain juuri yli puolet tästä. Kun suklaa lähtee sulamaan suussa siitä irtoaa samalla mielenkiintoa heti nostattava raikas hedelmäinen maku. Kaakaon maku on selvästi miedompi kuin mitä se alkunuuhkaisussa oli. Suklaa sulaa suussa samettiseksi massaksi ja nautintotaso on sellainen, johon harvemmin olen törmännyt tummissa suklaissa. Verrattuna moniin muihin tummiin suklaisiin, tämä kestää myös pureskelun, eikä muutu siinäkään tilanteessa millään tavalla täydellisyyttä huonommaksi, joskin suosittelen pidättäytymään imeskelyssä. Aivan mahtava suklaa, vertasipa tätä mihin tahansa. Tämän syöminen "leipätyyliin" olisi jo pyhäinhäväistystä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani