Laatusuklaa

VALRHONA Suklaalevyraadissa

Valrhona guanaja 70%
Tuotteen Valrhona guanaja 70% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valrhona -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Janne H 25.11.2012
Hyvä kaakaon tuoksu. Aika mieto tumma suklaa, mutta kaakaon maku tulee mukavasti härnäämään makunystyröitä. Tämä alkaisi jo olemaan viinin kanssa hyvä kaveri. Hieman ärhäkkyyttä lisää, niin olisi täydellistä.

Marjatta 02.11.2012
Valrhona Guanaja, 70-prosenttinen tumma suklaa, on todella kaakaoinen, sopivan makea, hieman hapokas. Varsin luonteikkaan kovan suklaan maku aukeaa hitaasti ja jälkimaku on aavistuksen kitkerä, muttei liikaa.

Tanja 11.10.2012
Valrhona Guanajan tuoksu on täyteläisen suklainen. Tämän suklaan kanssa on tärkeää, että malttaa antaa suklaan rauhassa sulaa suussa. Aluksi maku vaikuttaa miedolta. Lopuksi makuun tulee hapokkuutta ja jopa hedelmäisiä vivahteita. Tämän suklaan maussa on jotain todella mielenkiintoista eli varaudu ottamaan myös toinen pala.

Minna Hi 07.10.2012
Tumma kaakaoinen tuoksu. Rakenne on hyvin kova, silti sulaa pehmeästi suuhun. Ei liian makea vaan ainoastaan kaakaoinen. Hieman hapokkuutta ja nahkaisuutta maussa. Ei ihan tajunnan räjäyttävää, mutta onnelliseksi tekevää suklaata. tätä pala kahvin tai punaviinin kera, nam!

Kirsi I 15.03.2012
Tuoksu on hennon kaakaoinen, mutta maku sitäkin täyteläisempi. Maussa tuntuu raikasta sitrusta, mehevää hedelmäisyyttä ja jotain makeaa, joka ei luitenkaan ole sokeristä tai äitelää. Nämä eriöaiset maut tuntuvat erikseen ja sulautuvat pehmeän täyteläiseksi kaakaoksi ilman kitkeryyttä. Nautittavaa suklaata.

Nina M 14.04.2011
Tummaa suklaata ulkonäön ja tuoksun perusteella. Maku on täyteläinen ja siinä on havaittavissa marjainen kirpeys.

Aki 10.04.2011
Hieman valju kuva jäi tästä tummasta suklaasta. Maku ja rakenne ihan ok, mutta jotenkin keskinkertaisen oloinen tuote.

Anne M 04.04.2011
Tuoksu miedosti paahteinen. Palakoko hieman vaihteleva. Levyn pinnalla kirjoitusta. Maku väkevä hieman kirpsakka tummasuklaa.

Mira 16.03.2011
Maistuu liian tavalliselta, tummalta suklaalta, jotain puuttuu.

Tapani P 10.03.2011
Vahva kaakaon tuoksu. Voimakas tumman suklaan maku, ei liian makea eikä karvas. Pitkään kestävä makuelämys. Voisi suositella hyvän portviinin kanssa nautittavaksi.

Salla Elina Salo 11.12.2009
Tuoksuu Fazerin tehtaalta. Heikon hedelmäinen maku. Tuntuu pehmeältä suussa ja hedelmäisyys lisääntyy suklaan sulaessa entisestään. Jälkimaku mukavan pirteä. Karvaus puskee kuitenkin nurkan takaa ja nostaa karvat pystyyn.

Jarkko 11.12.2009
Tuoksu on hieman kukkainen, mutta pelkän tuoksun perusteella olettaisin vaaleammaksi suklaaksi kuin mitä prosentit kertovat. Kaakaon maku tuntuu irtoavan imeskelemällä todella hitaasti. Kun se sitten vihdoin esittäytyy, se leviää selkeänä mutta miedohkona makuna ympäri suuta. Maku kuitenkin leviää niin ärsyttävän hitaasti, että en malta olla pureskelematta palasia suussani. Pureskelemalla maun saa sentään kerralla esille ja se on puoliraikas, vahvahkosti kaakaoinen, mutta selvästi epäkitkerämpi kuin monet monet vastaavan tummuiset suklaat ennen tätä. Tämä guanaja on alpacon tavoin suuta kuivattavaa suklaata, mutta jostakin syystä kuitenkin miellyttävämpi. Ehkä tuo pieni raikkaus maussa ja kaakaon "hitaasti mutta varmasti" hiipivä maku yhdessä tekevät sen, että tämä maistuu suussani hyvältä. En varmasti söisi koko levyä kerralla (vaikka se painaakin vain 70g), vaan tällaiset suklaat ansaitsevat rauhallisia hetkiä esimerkiksi suosikkikirjan äärellä. Minun tapauksessa tosin kirja on korvattu tietokoneella...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani