Laatusuklaa

VALRHONA Suklaalevyraadissa

Valrhona ampamakia 2012 64%
Tuotteen Valrhona ampamakia 2012 64% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 33. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valrhona -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Eeva-Liisa 04.12.2013
Sitruunainen tuoksu, tumma kova pala. Suklaa sulaa nopeasti suussa, maku vaihtelee hedelmäisestä kaakaoseen, eikä muutu katkeraksi. Jälkimauksi jää tumman suklaan kaakaoinen maku, pidin kovasti. Tekee heti mieli ottaa toinen pala ja tutkia, mikä siinä oikein maistuikaan. Jopa lapset tykkäsivät, joka on erikoista meillä tumman suklaan kohdalla.

Olli P 29.11.2013
Kaakaolta tuoksuva tummasuklaapala, jossa ei ole lisäelementtejä vaan on pelkkää suklaata. On kovahko ja pysyy kasassa syödessä. Ei muutu kermaiseksi vaan häviää suusta varsin siististi. Aluksi maut ovat vähissä; varsin neutraali. Mutta maut tulee hetken päästä esiin: hedelmäinen maku jossa ei ole kitkeryyttä juurikaan havaittavissa; hieman toki, mutta sopivasti. Maku pysyy alusta loppuun tasapainossa. Selvät ja pehmeät maut ilman pitkäkestoista jälkimakua. Hyvän tuntuinen tuote kivalla maulla, mutta kaipaisi jotain hieman säväyttävämpää makua että irtoaisi täydet pinnat.

Saara 27.11.2013
Valrhonan tumma suklaapala, juuri sellaisella paksuudella mistä nautin. Tässä on runsaasti hapokkuutta ja vahvuutta, joka leviää suuhun palakoon vuoksi vasta hetken imeskelyn jälkeen. Hedelmäisyys ja marjaisuu, muttei kuitenkaan keveys, kuvaa hyvin tätä suklaata. Erittäin, erittäin maukasta ja suussa sulavaa olematta liian vaisua. Erinomainen suklaa, kuten kaikki Valrhonan tätä levysarjaa olevat.

Mikael 10.11.2013
Perinteisen tummaan suklaan makuinen, hiukan hedelmällinen jälkimaku ei kovin pitkäkestoinen, jotenkin jäi tyhjä olo, vaikka varmaankin on ammattitaidolle esille tuotettu suklaaherkku kyseessä.

Miriam 04.11.2013
Tämä tuote on keskitumma. Palakoko keskikokoinen ja suhteellisen litteä. Maku ei ole lainkaan makea, jopa kitkerä ja tunkkainen. En pidä lainkaan tästä suklaasta sen tunkkaisuuden ja kitkeryyden vuoksi. Kaipaisin myös lisää makeutta, vaikka toki kaakaopavun maku tuleekin hyvin esille.

Veli-Matti 17.12.2012
Hyvä ja selkeä suklaan tuoksu, varsin jämäkkää tavaraa. Tummaa, mutta pehmeällä tavalla. Jälkimaku ei viivy pitkään suussa, mikä saa haluamaan seuraavaa palasta. Herkkua!

Aki 15.12.2012
Rakenteeltan napakkaa tummahkoa suklaata ilman kitkeryyttä. Hivenen sitruksinen maku puskee läpi, mitä pidän ainoastaan positiivisena lisänä. Peittoaa vastaavat kilpailijansa, laadukas tuote.

Jarkko 09.10.2012
Maineikkaan suklaavalmistajan tuorein vuosikertasarja maisteltavana. Suklaassa on selvä raikkaus, hedelmäisyys ja hapokkuus. Nuohan jo vetävät suupielet ylöspäin. Edellämainittujen ominaisuuksien lisäksi muita makuja ei ainakaan kovin selvästi tulee esiin ja suklaa "jää" varsin neutraaliksi, jos noin voi sanoa herkullisesta tummasta suklaasta. Tällaista suklaata voisin nautiskella rauhallisen musiikki- tai elokuvaviihteen ohessa, mutta audiovisuaaliset ärsykkeet jäisivät tuolloin täysin huomiotta, kiitos suklaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani