Leader Vegeway Leader Vegeway

PRALUS Suklaalevyraadissa

Pralus Criollo le 100%
Tuotteen Pralus Criollo le 100% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pralus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Nina M 11.05.2010
Todella voimakkaan makuinen tumma suklaa, joka yllätti karvaudellaan oikein kunnolla. Pidän tummasta suklaasta, mutta tämä on ehkä liian "stydiä kamaa" mulle. Ei oikein pystynyt kahta palaa enempää maistelemaan edes arvostelun nimissä. Sopii ehkä paremmin johonkin leivontaan tms. kuin sellaisenaan ahmittavaksi.

Satu 23.04.2010
Menneet 4 minuuttia ovat olleet yksi pahimmalle maistuvista hetkistä elämässäni. Alun pari minuuttia yritin temppuilla tätä tummana suklaana suuhuni huijattua myrkkyä hampaideni välissä, mutta lopulta jouduin myöntymään jonkinlaiseen puremistoimintaan. Elimistö ei osannut päättää pitäisikö tämän antaa olla suussa vai niellä ja puski hien päälle. Paras vaihtoehtohan olisi ollut ulos sylkäiseminen, mutta sitä en viitsinyt herraseurassa tehdä. A-i-v-a-n j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-ä-ä. Oksennuksinen jälkimaku toi melkein plussapisteen.

Iikka 23.04.2010
Voimakkaan persoonallisen tuoksuista tummaa suklaata. Jokin jykevä ja pisteliäs maku voimistuu hiljalleen imeskelyn edetessä. Tässä ei ainakaan ole liikaa makeutta. Mikäs kumma maku tässä on..? Palasen kadottua suusta suuta ja hampaita peittää nihkeä kalvo. Kuriositeettinä ok, herkutteluun ei niin sopiva. Parempaa ehdottomasti pureskeltuna.

Jarkko 23.04.2010
Noniin, tämä on sitten tummaa suklaata. Tai siis, eihän tämä oikeastaan suklaata ole vaan kaakaota, kun rosenteista ei varaa jää muuhun kuin suklaamassaan. Maussa on kaakaopavulle ominainen hapokas, marjainen tunne (maku), mutta sekään ei pelasta tätä tuotetta alimmalta tasolta suklaa-asteikolla. Hapokkuus yhdessä ummehtuneen tunkkaisen ja suuta kuivattavan kaakaomassan kanssa saa aikaiseksi vaan sekavan kokonaisuuden. Ei voi nautintotuotteeksi kehua. Minulla on muuten ollut sama suklaanpalanen suussa jo monta minuuttia, mutta siitä ei ole kulmat edes vielä kunnolla sulaneet...

Antti H 23.04.2010
Jopa on tummaa suklaata. Maku on todella voimakas. Seassa mastui jotain happamaan maitoon tai juustoon viittaavaa.

Janne J 23.04.2010
Mitäänsanomaton tuoksu. Ompas tummaa, sanoisinpa että aivan liian tummaa suurimmalle osalle ihmisistä. Kaakaoprosentti on varmasti yli 90, mutta melko hyvin tämä kuitenkin suussa sulaa. Kaipaisi kipeästi lisää makeutta, nyt on likimain posket lommolla yhden palasen nauttimisen jälkeen. Yhdenlainen elämys, varmaan terveysvaikutteinenkin. Ei jättänyt kylmäksi ja saattaapa tästä joku jopa tykätäkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet