Leader Vegeway Leader Vegeway

PRALUS Suklaalevyraadissa

Pralus Venezuela Trinitario 75%
Tuotteen Pralus Venezuela Trinitario 75% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pralus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 13.03.2015
Sain syntymäpäivälahjaksi pari Praluksen levyä, joista Sao Tomen olinkin jo maistellut, mutta sitä oli kiva maistella verrokkina Venezuelalle, saman kaakaoprosentin suklaista kun on kysymys. Pakkauksesta pidän, kauniin pinkkiin paperiin ja folioon kääritty suklaaneliö on jämerässä eko-pahvikääreessä. Neliöstä puolet on pieniä suklaapaloja ja puolet yksi iso Pralus-tekstillä varustettu pala. Tyylikäs, joskaan ei ehkä käytännöllisin mahdollinen design.

Kääreessä mainostetaan suklaan olevan intensiivisen makuista, ja siitä pitäisi löytyä paahteisen voin ja lakritsin aromi. Sao Tome on taas hedelmäisempi kääreen mukaan, joten päätän maistella sitä ennen Venezuelaa. Pidän siitä edelleen kovasti, pieni hedelmäisyys ja reilu kaakaoisuus miellyttävät. Sitten siirtyessäni Venezuelaan huomaan pettyväni. Suklaa ei mielestäni ole lainkaan intensiivistä, vaan makua saa haeskella pitkään. Rakenteeltaan ja suutuntumaltaan tämä on pehmeämpi ja rasvaisempi suklaa kuin Sao Tome, mutta maun vivahteita ei ole läheskään niin paljon. Hedelmäisyyttä ei juurikaan ole, ja paahteisuutta ja lakuakaan en löytänyt, vaikka kuinka yritin. Hyväähän tämä oli, mutta pliisua Sao Tomen jälkeen.

Teresa 27.02.2012
Neliönmallisia paloja tummaa suklaata. Ei älyttömän kovaa: ei naksahtanut juurikaan puraistessa. Maku melko kitkerä, hieman paahteinen ja pehmenee loppua kohti. Jälkimaku jää suun takaosaan melko pitkäksi aikaa. Maku ei ole lainkaan marjaisa, mutta ehkä aavistuksen sitruksinen. Kokonaisuutena kuitenkin liian kitkerä minun makuuni.

Jarkko 24.02.2012
Tumma suklaa, yllättävän paksu levy sellaiseksi. Kaakaon maku on selkeä ja läsnä, mutta missään nimessä tämä ei ole liian tummaa. Yllättävän mietoa itse asiassa. Maussa on hieman hedelmäisyyttä, mutta joissakin on ollut selvästi enemmänkin. Maku on miellyttävä kaikenkaikkiaan, eikä tässä häiritse mikään. Suklaa sulaa suuhun miellyttävällä nopeudella ja tätä suklaata haluaa vain imeskellä ja imeskellä. Tummilla suklailla kaakaonhimo tyydyttyy nopeasti ja huomaan tässäkin jo kolmen palasen jälkeen rauhoittuvani hieman alkuinnostuksesta. Ei siis siksi, että suklaan maku jotenkin muuttuisi, vaan siksi, että tummia ei vaan niin paljon tarvitse kerralla. Tai no, jos ihan totta puhutaan, niin kyllä tätä söisi lisääkin... Jälkimaku on melko mieto ja neutraali.

Iikka 23.02.2012
Tuoksu on vähäinen mutta äkäinen tässä tummassa ja kovassa suklaassa. Alussa makua irtoaa verkkaan, mutta ihan loppupuolella käy pikkukirpeä maku. En kuitenkaan kovin paljon saa otetta tästä varsin kasvottomasta suklaasta. Ei missään nimessä huono tuote, mutta laatusanat ovat vähäiset. Kivan makea jälkimaku.

Hanna P 23.02.2012
Pienehköjä tummasuklaaneliöitä. Kovaa on! Mieto kaakaon tuoksu. Mieto kaakaon makukin tulee ensimmäisenä suuhun. Sitten ainakin pureskeltaessa ynseitä aromeita. Aika peruskamaa tämä suklaa, vaan ehkä tietty tylsyys ja ynseys maussa tiputtaa vielä keskiverron alapuolelle... Toisaalta kyllä rauhassa imeskeltäessä havaittavissa vielä hedelmäisiä makuja. Kärsivällisen ihmisen suklaa siis, sillä imeskellen irtoavat miellytävät maut.

Päivi 23.02.2012
Tumma palanen, joka on melko kovaa. Kaakaoinen, paahteinen ja voimakas maku. Ei kovin helposti sula. Kun massaa pitää suussa, erottuu sellainen pistävä maku. Jälkimaku on paahteinen. Ei mun juttu, mut saattaa silti syödä.

Kirsi I 23.02.2012
Napsahtavaa tummaa suklaata, makua irtoaa hitaasti ja hienoisen kitkeryyden joukossa hedelmäinen vivahde. Pureskellen mukavan tuntuista ja näin hedelmäisyys on vahvempaa ja jää pitkäksi jälkimauksi ja nostaa pisteitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet