Leader Vegeway Leader Vegeway

PRALUS Suklaalevyraadissa

Pralus São Tomé & Principe Forastero 75%
Tuotteen Pralus São Tomé & Principe Forastero 75% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pralus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Kirsi I 22.05.2014
Seminapsahtava palanen, joka tuoksuu suklaalle kuten suklaan pitääkin. Maku on miedohko, hieman hedelmäinen, lopussa hennon sitruksinen, kitkeryyttä ei ole. Eleetön perustumma moneen makuun.

Jarkko 21.05.2014
Hyvä kaakaoinen tuoksu. Maku on hieman sitä ja hieman tätä, mutta ei kovin paljon mitään. Mauton tämä ei ole missään nimessä, mutta mitään tiettyä makua en tästä osaa nimetä muuta kuin sen perinteisen "kaakaon". Suklaa ei ole lainkaan kitkerää ja tämä olisi varmaan hyvä aloittelusuklaa sellaisellekin, joka ei välttämättä vielä pidä tummien suklaiden makuvivahteista. Jälkimaku ja -tuntuma on todella sileä ja hento. Hyvä, mutta kaipaa vielä pistettä iin päälle.

Janne J 21.05.2014
Kerrankaan ei suklaassa ole liikaa sokeria, mutta onneksi kyseessä ei ole myöskään posket lommolle vetävän kuivakka ja kitkerä tumma suklaa, vaan pikemminkin positiivisella tavalla pehmeän kaakaoinen ja sopivasti luonteikas. Maussa on pirteää hedelmäisyyttä ja ylipäätään vaikutelma on laadukas, mitään negatiivista ei tule mieleen. Kyllä tämä vähintään nelosen väärti on.

Iikka 21.05.2014
Neliskanttiset pienet palaset tuoksuvat vienosti kaakaolle. Maku alkaa sokerittoman (tai vähäsokerisen) lempeästi, kuitenkin kohoten yllättäen varsin kitkeräksi. Suu tottuu tähän nopeasti, ja seuraavat palaset menevät kuin vettä vaan. Ehkä tuntuvat jopa mauttomille. Mukava suutuntuma ja jälkimaku.

Hanna P 21.05.2014
Yhtenäinen laatta tummaa suklaata jotain kirjoitusta pinnassaan. Tuoksu hyvin mieto. Kovaa suklaata ja hieman nihkeästi sulaa suussa. Ihan heti ei maistu kitkeryys, mutta aika pian kylläkin. Yllättäen on purtuna hedelmäisempää. Aluksi on kitkerää, mutta suu tottuu makuun ja löytää pehmeämpiä ja hedelmäisempiäkin vivahteita mausta. Vaikkei (pieni) pehmeys ja sokerisuus olisikaan ollut pahitteeksi tuotteessa.

Jukka N 09.05.2013
Pakattu tyylikkääseen rasiaan, joka sopii hyvin lahjaksi. Palojen leikkaus levyssä on kuitenkin vähän epäkäytännöllinen. Tuoksuu hyvältä tummalta suklaalta. Maku alkaa epätasapainossa vähän kuin kitkerän oloisesti. Mukaan tulee paahteisuutta ja kaakaomaisuus herää. Maussa on voimakkaasti mukana paahteisuus ja pähkinäisyys. Suuntuntuma on hyvä, mutta pala sulaa turhan hitaasti. Toisen palan kohdalla mauan alku on tasaisempi. Suklaa kuivattaa suuta ja jälkimaku on hieman ontto ja kitkerä.

Minna Hi 21.04.2013
Vahva tuoksu, jopa pippurinen. Makukin saman tien mustapippurinen. Kuivattaa suuta, vahva ja tumma, jopa tupakkainen. Toinen pala vie pippurisuutta hieman pois, tilalle tulee kirpeys tai happamuus, viinimarjat. Ihan ok, mutta ei ylety herkkusuklaisiini.

Jenni V 15.04.2013
Samanlainen neliöpakkaus kuin chuao, nyt paketti on kuitenkin kaksivärinen, silti ihan tyylikäs. Suklaa on jaettu myös samalla tavoin eli puolet isona palana ja puolet kahdeksana pikkupalana. Tuoksu on aika voimakas, tumma ja täyteläinen. Maun ensivivahteessa maistan jotain väkevää alkoholia, jonka jälkeen maku kääntyy hieman hedelmäiseksi. Maussa on pitkin matkaa jotain pistävää, siinä on potkua olematta kuitenkaan tulista. Jälkimaussakin on alkoholimaista polttavuutta, ja jälkimaku on erittäin pitkä. Chuaoon verrattuna suklaa on tummemman oloista, vaikka kaakaoprosentti on sama. Tuhti ja vahvan kaakaoinen suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet