Leader Vegeway Leader Vegeway

PRALUS Suklaalevyraadissa

Pralus Colombie Trinitario 75%
Tuotteen Pralus Colombie Trinitario 75% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pralus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Harri R 18.11.2012
Selkeästi suklaasta poikkeava alkumaku. Liekö unohtunut hellalle, paahteinen lienee oikeampi termi. Imeskeltynä aromiltaan lähinnä Castrolia. Ikävä nuoruuden lappokokemus muistuu mieleen. Sopivasti rasvaa, oikein pureksittuna oikein hyvän ja täyteläisen makuinen. Taitolaji syödä tätä.

Iikka 07.11.2012
Tuoksu luotaantyöntävä. Alkumaku on voimakkaan kahvinen, kääntyen pähkinäiseksi. Tämä on hyvää! Tässä jotain hyvällä tavalla jouluista. Aavistuksen liian vetinen jälkimaku saadakseen vitosta.

Teresa 07.11.2012
Voimakas kaakaoinen, hieman vaniljainen tuoksu. Maistuu imeskeltäessä selvästi kahvilta. Jos en toisin tietäisi, voisin väittää ihan varmasti tämän olevan kahvilla maustettua suklaata. Maku on pehmeän kahvinen, ei kitkerä - yllättävän miellyttävä. Purressa kahvin maku on yhäkin läsnä muttei ihan niin voimakkaana, paitsi jälkimaussa joka on taas selvästi kahvinen. Melko makeaa suklaa on myös ja jotenkin täyteläistä. Mitään muita makuja tuon kahvin lisäksi en erota. Kokonaisuus on mukavan miellyttävä.

Kirsi I 06.11.2012
Pieniä ruutuja yllättävän pehmeää suklaata, ensin maistuu makea kahvi, sitten hedelmäisiä ja marjaisia sävyjä, ehkä vihreää teetäkin. Moni-ilmeinen ja yllättäviä käänteitä sisältävä kokonaisuus, josta puuttuu liiallinen karvaus ja pistävyys.

Päivi 06.11.2012
Hauskan rouskuva tuntemus. Selvästi paahteinen maku. Pieni häivähdys kahvista. Ihan miellyttävällä tavalla. Suklaa tuntuu rasvaiselta. Makeutta on sopivasti. Suu kuivahtaa lopussa. Kokonaisuus on ok. Pidin tästä.

Jarkko 06.11.2012
Oho, onpas kahvinen maku. Vaikea uskoa, että tähän ei ole lisätty kahvia missään muodossa. Suklaa ei ole liian kuivaa, vaan kaakaovoita on riittävästi antamassa luistoa. Saattaisin sanoa, että kaakaon omaa makua ei maista, kun tuo kahvin maku on niin vahva, mutta kun tuo kahvin makuhan juuri on tämän kaakaon makua, joten... En ole kahvin ystävä, enkä täten hypi riemusta tämän suklaankaan suhteen. Jälkimaku on samaa tasoa kuin kahvikupposen jälkeen.

Janne J 06.11.2012
Neutraalin tuoksuista ja helposti purtavaa. Suuhun leviää paahteisen kahvinen maku, tykkään! Hieman rasvaista, mutta ei liian kuivaa eikä makeaa. Makusteltaessa tulee kuitenkin mieleen, että tässäkös tämä nyt oli? Ei siis oikein kehity mihinkään suuntaan, vaikka miten imeskelisi. Joka tapauksessa tämä oöo merkillepantavan omaleimainen "sikarisuklaa".

Hanna P 06.11.2012
Keskikoisia paksuja hyvin tummaa suklaata (ainakin väriltään). Jotenkin miedon kahvinen tuoksu. Ja kahvinen on makukin.. Eihän tätä vaan ole maustettu kahvilla? En vaan tykkää kahvista, en siis tästäkään. Hieman maku pehmenee alkusäikähdyksen jälkeen, mut' ei tää kyllä hyvääkään ole. Kuiva tunne jää suuhun...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet