Fazer

PRALUS Suklaalevyraadissa

Pralus République Dominicaine Trinitario 75%
Tuotteen Pralus République Dominicaine Trinitario 75% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,11 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pralus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Katja Ke 16.11.2013 (Jäsenprofiili)
Pieniä paloja tummaa suklaata. Kuivaa ja kovaa rakenteelta, mutta maulta mietoa ja makeaakin. Pientä kitkeryyttä mutta myös rasvaisuutta mukana. Ei onnistunut miellyttämään.

Kirsi I 15.11.2013 (Jäsenprofiili)
Jauhoista, pippurisen tuoksuista. Alkumaku on myös pippuria ja suklaa sulaa huonosti suussa. Välillä kadonnut pippurisuus palaa takaisin ja kirvelee kielellä pitkään. Pelkään jo allergista reaktiota.

Jarkko Karhunen 14.11.2013 (Jäsenprofiili)
Tumma ja ah taas liian paksu suklaapala. Suklaa on todella mureneva ja se hajoaa puraistessa lähes hiekkamaiseksi aineeksi. Ulkonäkö viittaa lämpötilan aiheuttamiin vaurioihin ja pistää miettimään koskeeko sama suklaan outoa koostumusta. Suklaassa ei ole minkäänlaista mielenkiintoista vivahdetta, joka toisi syksyiseen synkkyyteen valoa. Pienenpieni hapokkuus piipahtaa kuitenkin esilla muutaman kerran ja pelastaa tämän suklaan ihan minimipisteiltä.

Hanna P 14.11.2013 (Jäsenprofiili)
Keskikokoisia paloja tummaa suklaata. Mieto ja tympeä tuoksu. Helposti lohkeavaa, mutta maku irtoaa hitaasti ja huonosti. Imeskellen ei juuri lainkaan makua, ja pureskellen jotain pahvi-rutikuva vohveli - akselilla liikutaan. Leivonnassa voisi mennä, sellaisenaan nautittavaksi liian pahaa.

Iikka 14.11.2013 (Jäsenprofiili)
Superkovaa. Rakeinen koostumus. Maku tulee myöhässä. Kuitenkin lempeä, eikä kovin vahva. Vähän pistelyä kielellä, mutta makeutta kitalaella. Tai päinvastoin. Hiostava tuote.

Sari H 14.11.2013 (Jäsenprofiili)
Rapeaa. Kirpeää. Omituista, en osaa kuvailla kuin että on tummaa. En kyllä tarjoa ikinä kenellekkään.

Jukka N 09.05.2013 (Jäsenprofiili)
Aika tavanomaisen näköinen suklaalevy. Tuoksu on aika mieto. Maku alkaa hieman pistävästi ja mukaan tulee tumman kaakaoisuuden ja ehkä lakritsin yhdistelmä. Loppuvaiheessa maku hieman pehmenee ja kuivattaa suuta. Hyvä suuntuntuma, mutta pala sulaa aivan liian hitaasti. Palan loppuessa taas pistävyyttä ja suu jää täysin kuivaksi. Toisen palan kohdalla maku muuttuu niin että palaa hädin tuskin saa alas.

Minna Hi 21.04.2013 (Jäsenprofiili)
Perus tumman suklaan tuoksu. Hyvin hedelmäinen, suorastaan kirpeä alkuun. Miellyttävän kaakaoinen, mutta hieman liian hedelmäinen omaan makuun. Sulaa tosi pitkään suussa. Miellyttävämpi pureskeltuna kuin imeskeltynä. Ei aiheuta suuria intohimoja. Pitkä jälkimaku.

Jenni V 15.04.2013 (Jäsenprofiili)
100 gramman luomulevy, ekologisen näköinen, suklaassa yksinkertaiset pienet koristelemattomat palat sekä yksi iso nimmaripala. Tuoksun aika tyypillinen tumman suklaan tuoksu, se muistuttaa chuao-levyn tuoksua. Ensimaku on erittän hedelmäinen, ei niinkään kirpeä, jälkimaku on pehmeä. Rakenne on samettinen, ja suklaa sulaa melko hitaasti suussa. Hedelmäisyys säilyy maussa koko ajan, hallitsee sitä, eikä käänny kitkeräksi. Tykkään tästä suklaasta kovasti, selkeä nautiskelusuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet