Leader Vegeway Leader Vegeway

PRALUS Suklaalevyraadissa

Pralus République Dominicaine Trinitario 75%
Tuotteen Pralus République Dominicaine Trinitario 75% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,11 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pralus -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 75-84%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Katja Ke 16.11.2013
Pieniä paloja tummaa suklaata. Kuivaa ja kovaa rakenteelta, mutta maulta mietoa ja makeaakin. Pientä kitkeryyttä mutta myös rasvaisuutta mukana. Ei onnistunut miellyttämään.

Kirsi I 15.11.2013
Jauhoista, pippurisen tuoksuista. Alkumaku on myös pippuria ja suklaa sulaa huonosti suussa. Välillä kadonnut pippurisuus palaa takaisin ja kirvelee kielellä pitkään. Pelkään jo allergista reaktiota.

Jarkko 14.11.2013
Tumma ja ah taas liian paksu suklaapala. Suklaa on todella mureneva ja se hajoaa puraistessa lähes hiekkamaiseksi aineeksi. Ulkonäkö viittaa lämpötilan aiheuttamiin vaurioihin ja pistää miettimään koskeeko sama suklaan outoa koostumusta. Suklaassa ei ole minkäänlaista mielenkiintoista vivahdetta, joka toisi syksyiseen synkkyyteen valoa. Pienenpieni hapokkuus piipahtaa kuitenkin esilla muutaman kerran ja pelastaa tämän suklaan ihan minimipisteiltä.

Hanna P 14.11.2013
Keskikokoisia paloja tummaa suklaata. Mieto ja tympeä tuoksu. Helposti lohkeavaa, mutta maku irtoaa hitaasti ja huonosti. Imeskellen ei juuri lainkaan makua, ja pureskellen jotain pahvi-rutikuva vohveli - akselilla liikutaan. Leivonnassa voisi mennä, sellaisenaan nautittavaksi liian pahaa.

Iikka 14.11.2013
Superkovaa. Rakeinen koostumus. Maku tulee myöhässä. Kuitenkin lempeä, eikä kovin vahva. Vähän pistelyä kielellä, mutta makeutta kitalaella. Tai päinvastoin. Hiostava tuote.

Sari H 14.11.2013
Rapeaa. Kirpeää. Omituista, en osaa kuvailla kuin että on tummaa. En kyllä tarjoa ikinä kenellekkään.

Jukka N 09.05.2013
Aika tavanomaisen näköinen suklaalevy. Tuoksu on aika mieto. Maku alkaa hieman pistävästi ja mukaan tulee tumman kaakaoisuuden ja ehkä lakritsin yhdistelmä. Loppuvaiheessa maku hieman pehmenee ja kuivattaa suuta. Hyvä suuntuntuma, mutta pala sulaa aivan liian hitaasti. Palan loppuessa taas pistävyyttä ja suu jää täysin kuivaksi. Toisen palan kohdalla maku muuttuu niin että palaa hädin tuskin saa alas.

Minna Hi 21.04.2013
Perus tumman suklaan tuoksu. Hyvin hedelmäinen, suorastaan kirpeä alkuun. Miellyttävän kaakaoinen, mutta hieman liian hedelmäinen omaan makuun. Sulaa tosi pitkään suussa. Miellyttävämpi pureskeltuna kuin imeskeltynä. Ei aiheuta suuria intohimoja. Pitkä jälkimaku.

Jenni V 15.04.2013
100 gramman luomulevy, ekologisen näköinen, suklaassa yksinkertaiset pienet koristelemattomat palat sekä yksi iso nimmaripala. Tuoksun aika tyypillinen tumman suklaan tuoksu, se muistuttaa chuao-levyn tuoksua. Ensimaku on erittän hedelmäinen, ei niinkään kirpeä, jälkimaku on pehmeä. Rakenne on samettinen, ja suklaa sulaa melko hitaasti suussa. Hedelmäisyys säilyy maussa koko ajan, hallitsee sitä, eikä käänny kitkeräksi. Tykkään tästä suklaasta kovasti, selkeä nautiskelusuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet