Leader Vegeway Leader Vegeway

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka Mireille valkosuklaakeksi
Tuotteen Pirkka Mireille valkosuklaakeksi valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Valkosuklaiset.
 

Nalle 09.07.2012 : Ihan kelpo suklaakeksi hintaisekseen. Keksi on vähän mautonta ja kuivahkoa/kovahkoa, mutta sopii kyllä kaveriksi ihan maistuvalle valkosuklaalle, jota on keksissä runsaasti.

_johanna_ 11.06.2009 : Ihanaa kookosta, valkosuklaata ja rapeaa keksiä. Toimiva kokonaisuus. Hieman pliisuhko ulkonäkö ja olemus, mutta maku kohdallaan.

k-m 17.10.2008 : Paras keksi kaupassa. Sopivan makea kahvikupposen kaveriksi.

suklaahirviö 09.09.2008 : Ennemmin tätä syö kuin selkäänsä ottaa! Tuikitavallinen keksipohja (himppusen verran vilhelmiinan makuinen, ainakin minusta?) ja makiaa valkosuklaatia päällä. Kahvipöytään sopiva, kun tulee vieraita joille ei kehtaa huonoa tarjota. Koristeellisuudesta piste - kauniita, tornikuvioisia keksejä nämä, mutta makumielessä eivät mitään suursuosikkejani. Ehkä, jos keksipohja olisi ollut erilainen..?
Ei vaan toimi erityisemmin minulle tämä keksi. Valkosuklaa sinänsä kyllä oli ihan hyvää ja makoisaa. Tällaiset keksit toimivat minusta paremmin silloin, kun keksikerrosta kruunaa tavallinen maitosuklaa. Valkosuklaan kanssa yhdistelmä on jotenkin.. mauton, neutraali?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet