Leader Vegeway Leader Vegeway

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka keksi-toffeesuklaa
Tuotteen Pirkka keksi-toffeesuklaa valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 13.09.2013
Taas iski keksisuklaahimo ja tällä kertaa maistoon pääsi Pirkan twix-kopio. Kahdessa keksipatukassa on toffeeta 35%, keksiä 32% ja loput eli kuorrute on vaaleaa maitosuklaata. Toffeeta näkyykin olevan suhteessa keksiin aika lailla puolet. Patukka on yllättävän pehmeän tuntuinen, suklaata on aika hauras kerros ja se on päässyt hiukan halkeilemaan ja syöminen on hiukan tahmaista. Suklaa maistuu kokonaisuudessa vähiten. Toffee on hyvin makeaa ja ehkä hiukan juoksevampaa kuon twixissä. Huomio kuitenkin kiinnittyy eniten keksiin, sillä se on jotenkin hyvin mureaa rakenteeltaan ja siinä on jännä aromi. Päädyn siihen että keksi muistuttaa rakenteeltaan ja maultaan perinteistä Muro-keksiä. Pidän kyllä näistä kekseistä, mutta jotenkin ne ei twix-patukkaan sovi niin hyvin rasvaisuutensa ja mureutensa vuoksi. Kuivakas ei keksisuklaa saa olla, mutta rapeutta olisin kuitenkin kaivannut hiukan enemmän.

Iikka 21.03.2013
Twix-tyyppinen pötkö, jossa on selvästi makua. Keksi maistuu kivalle, toffee semisti makealle. Tässä täytekerroksia ei ole jaettu suklaakerroksella. Lisäksi huomaan, että keksiosan laidat lienevät enemmän paahtuneita kuin keskisosa. Maun ja koostumuksen perusteella sanoisin keksiä laadukkaaksi, ihan tulee italialaiset keksipuikot mieleen. Näitä patukoita voisi syödä molemmat vaikka putkeen. Kuitenkin jokin jää puuttumaan. Omalla sarallaan vaikuttaa huipputuotteelta.

Jarkko 17.03.2013
Suklaakuoren alla on keksiä ja toffeeta silmämääräisesti suhteessa 60/40. Patukassa on selvä suolaisuuden maku. Sen lisäksi tästä löytyy, joskin lievänä, "teollisen tuotteen maku". Keksi on kovaa ja osuu ikävästi puuttuvan poskihampaani jättämän kolon kohdalla ikeneen, toistuvasti vielä. Suklaata ei tässä(kään) twixissä (olen maistelemassa sokkona twixiä ja 4:ää sen kopiota) ole kuin millin verran, joten suklaisuus on vähäistä. Toffee on varsin mautonta ja sen runsaasta määrästä huolimatta sen maku ei pääse esille, se on siis mautonta.

Hanna P 17.03.2013
Pitkula pötkylä maitosuklaalla päällystettynä. Tuoksu vähän outo. Rouskuvaa keksiä ja voista venyvää toffeeta. Vaikka voin mausta en yleensä tykkää, tähän se sopii. Täyteläinen, tosi kiva maku.

Janne J 17.03.2013
Tuoksussa on hieman hedelmäistä makeutta. Pintasuklaasta en sen vähäisyyden vuoksi keksi sanottavaa, mutta toffee on melko maukasta ja makeudeltaan sopivaa. Keksi taas on kuivakkaa ja osoittautuu siten tämän patukan heikoimmaksi lenkiksi. Suola maistuu myös selvästi, eli sitä olisi saanut olla minun makuuni hieman vähemmän. Niukasti kolmosen väärti, en välttämättä ostaisi toista kertaa.

Teresa 17.03.2013
Miellyttävän suklainen tuoksu. Suklaata on selvästi enemmän, tai ainakin se erottuu maullaan selvemmin kuin Mars twixissä. Myös keksin ja toffeen määrä on tasaisempi - keksiä on vähän ohuemmalti kuin edellä mainitussa Mars twixissä. Erittäin rapisevaa on tämäkin keksi, ja maistuukin jollekin - hieman paahteiselle. Ja kun katson patukan sisälle huomaan että tässä keksissähän on jopa reunoilla vähän paistoväriä, kullankeltaista paistopintaa joka antaa heti makua. Toffee on myös maukasta, joskin todella makeaa. Mutta se kyllä sopii tähän. Kokonaisuus on tasapainoinen ja hyvänmakuinen. Jälkimaku on miellyttävän makea ja maukas. Nelosen ja vitosen välillä tässä yritän päättää, päädyn nroon 5.

Miriam 08.12.2009
Pitkä sileä patukka. Tuoksu makean maitosuklainen. Patukka tuntuu sisältävän niin keksiä, toffeeta kuin massaakin. Mielestäni tässä on jo liikaa kaikenlaista purtavaa ja venytettävää. Suklaa ei mitenkään erityisen hyvää ja muutenkin maku jää suosikeista kauas.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet