Leader Vegeway Leader Vegeway

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka pähkinä-toffeesuklaa
Tuotteen Pirkka pähkinä-toffeesuklaa valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 26.09.2013
Pirkan Snickers-kopion patukkasuhteet (pähkinä, maitosuklaa, pehmeä nougat, toffee) ovat tuoteselosteen mukaan lähes prikulleen samat kuin originaaliversiossa. Patukka on erittäin pehmeä, ja huomaan että myös moitteettoman maukas. Muistelen originaalisnickersin olevat tätä hiukan kovempi, tämä on ihanan pehmeä. Toffee sulautuu pehmeään nougatiin sen verran soljuvasti, että kerroksia on aluksi vaikea erottaa, mutta sitten kun se onnistuu, päädyn siihen, että molemmat ovat maukkaita. Toffeessa on sopiva koostumus, se on tietenkin makeaa, mutta tähän patukkaan se sopii. Pähkinät tasapainottavat kokonisuutta. Erityiskiitos maukkaalle nougatille, se on vaaleaa ja mielestäni vaniljaista, en yleensä tämäntyyppisestä nougatista välitä, mutta nyt se oli kuin piste i:n päälle. Heikoin osa on patukassa maitosuklaa, sitä on mielestäni ehkä inan ohuemmin kuin originaaliversiossa, ja sen vuoksi se ei lohkeile niin mukavasti. Maultaan sekin tosin ihan ok, mutta jää makukokonaisuudessa sivuosaan.

Päivi 21.03.2013
Sileä maitosuklaa kerros ja toffeeta pähkinöiden kera sekä nougat kerros. Pähkinät tuntuu suussa kovin pieniltä. Suklaa menee yhdeksi mössöksi suussa. Makeaa on ja ihan mielellään tätä syö. Kaikki soveltuu hyvin yhteen. Helposti syötävää.

Jarkko 18.03.2013
Snickersin (olipa tämä sitten alkup. tai kopio, sillä olen sokkomaisteluissa) koostumushan on se, että maitosuklaakuoren sisällä on pehmeää nougattia ja toffeeta, jonka seassa suolapähkinää. Jahans, missä on tämän patukan pähkinät? Ensipuraisulla (neljännespatukka) kirjaimellisesti 0 pähkinänpalasta suussa, ala-arvoista. Toisessa neljänneksessä löytyy jo yksi pähkinänpalanen, hip hip hurraa vieköön. Toffeessa ei sokerin lisäksi paljon muita makuja ole, kuten ei patukan muissakaan aineksissa.

Teresa 18.03.2013
Ulkonäkönsä puolesta voisi olla Eldorado peanut. Tuoksuu pähkinäiselle. Koostumus haukatessa selvästi pehmeämpi kuin muilla, siis ei niin jankkimainen. Tässä maistuu pähkinät, toffee ja hieman nougatkin, ja aavistus suolasta - tässä järjestyksessä. Jälkimakuna esiin tulee suklaa, joka olisi muuten ihan hyvä juttu, paitsi tässä kun se suklaa maistuu jotenkin teolliselta. Kokonaisuus on kuitenkin ihan jees, sellaista vankkaa keskikastia.

Hanna P 24.12.2012
Vaalealla maitosuklaalla päällystetty patukka, jonka sisällä vaalea "massakerros" sekä kinuskin sisällä pähkinää. Tahmeaa ja makeaa toffeeta. Ruokaisa ja makea pala, mut jotain suolaisuutta tai jotain särmää olisi kaivannut täydet pisteet saadakseen. Hyvää kuitenkin!

Iikka 23.12.2012
Maitosuklaapatukka, sisällä kaksi kerrosta. Aimosatsi pähkinää karkkikastikkeessa ja jotain vaaleaa ainesta. Suolapähkinä toimii hyvin sisällä. Tätä voisi ostaakin pikaiseen energian tarpeeseen.

Miriam 30.11.2009
Suurehko patukka. Tuoksu todella pähkinäinen. Ulkonökö maitosuklaakuoressa useampi kerros eri täytteitä. Löytyy pähkinää, toffeeta ja jonkinlaista vaahtoa/massaa. Voimakkaimmin nousee esiin pähkinän maku. Toffee ja suklaamassa myös sopivat yhteen, mutta maitosuklaa on jotenkin tunkkaista. Aivan perus mättösuklaata.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet