Fazer

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka nougat-toffeesuklaa
Tuotteen Pirkka nougat-toffeesuklaa valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 30.09.2013 (Jäsenprofiili)
Maistelin hetki sitten Lidlin Mars-kopion, ja päätin sitten perään maistaa myös vastaavan Pirkalta. Patukan tuoksussa on jotain outoa, jopa vastenmielistä, ja myös mausta paljastuu "halvan" maitosuklaan maku. Täytteessä on mielestäni enemmän nougatia kuin Lidlin versiossa ja itse Marsissa, toffeeta on ehkä kolmasosa täytteestä. Toffeen ja nougatin koostumus on mukavan pehmeä, mutta edelleen Mars-tyyppinen patukka on vain jotain sellaista, jota en oikein ymmärrä. Miksi yhdistää kokonaisuudeksi todella miedon makuista kaakaonugaata, sekä ylimakeaa toffeeta ja makeaa maitosuklaata? Nougatin lisääminen suhteessa ei parantanut patukkaa muuta kuin ehkä hiukan ylimakeuden suhteen, mutta ei tämä silti millään kolmeen pisteeseen yllä.


Teresa 21.03.2013 (Jäsenprofiili)
Ulkonäkö hyvin samantapainen kuin Rainbow nougatsuklaassa, toffeen ja nougatin määrät näyttäisi tosin olevan samassa suhteessa kuin Mister Choc choco caramel -patukassa. Tuoksu on erittäin miellyttävä, voimakkaan maitosuklainen. Selvästi maukkaampi kuin Rainbow nougatsuklaa, ei niin makea kuin Mister Choc choco caramel. Toffeen koostumus on ihan täydellinen, todella venyvä ja herkullinen. Nougatkin maistuu, ja suklaa on myös makoisaa.

Jarkko Karhunen 16.03.2013 (Jäsenprofiili)
Erittäin sileä ja pehmeä koostumus. Toffeen maku on melko neutraali, mutta eipä sentään tunkkainen. Kaikki ainekset (toffee, suklaa ja nougat) pääsevät hyvin esille sekä erikseen että yhdessä. Ainoastaan yltiömakeus rokottaa pisteitä alas maksimista, niukasti.

Hanna P 16.03.2013 (Jäsenprofiili)
Kerros maitosuklaata päällä, reilusti toffeeta ja vaaleanruskeaa massaa sisällä. Voinen tuoksu. Paljon venyvää toffeeta, se on hyvä. Periaatteessa oikeinkin hyvä, mutta joku sivumaku tässä on joka häiritsee ja tietty voisuus ehkä maussakin. Hyvää on kuitenkin :)

Aiempi arvosana 22.12.2011: Maitosuklainen marstyyppinen patukka. Tuoksu miedon toffeinen. Toffee dominoi myös maussa ja suutuntumassa, mut' hyvällä tavalla. Tykkään! Arvosana: 5

Iikka 16.03.2013 (Jäsenprofiili)
Pötkäle, mukana tuoksu. Ja makukin. Tämä ei ole ällömakea, toffee maistuu karamelliselle. Kovasti leukoja rasittava kokonaisuus. Toffee ei-super venyvää, muttei yhtään se vähempi tarttuvaa. Voisin harkita tämän nauttimisesta kotioloissa.

Aiempi arvosana 24.12.2011: Maitosuklainen marstyyppinen patukka. Tuoksu miedon toffeinen. Toffee dominoi myös maussa ja suutuntumassa, mut' hyvällä tavalla. Tykkään! Arvosana: 3

Miriam 03.12.2009 (Jäsenprofiili)
Muhkea patukka. Tuoksu toffeinen. Purtaessa sisus pehmeän joustavaa. Maitosuklaakuoren sisässä toffeeta ja jonkinlaista massaa. Todella makeaa, muttei erityisesti minkään makuista. Vaahto/massa mukavan pehmeää ja tasaista. Pisteitä mauttomuudesta ja mitäänsanomattomuudesta pois.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani