Leader Vegeway

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka valkoinen hasselpähkinäsuklaa
Tuotteen Pirkka valkoinen hasselpähkinäsuklaa valmistusmaa on Belgia. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,42 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Anni 05.12.2012 : Mun kestosuosikki pandan valkoisen suklaan ohella, tässä mukavana lisämausteena hasselpähkinät :)

Nalle 06.07.2012 : Tää on hyvää, yksi ehdottomia suosikkejani valkosuklaasta. Palat on valtavia ja kokonaisia hasselpähkinöitä on paljon. Suklaa on koostumukseltaan samettista, pehmeää ja maku samanlainen myös. Oikein hyvää, mutta makeaa ja tuhtia tietenkin.

Kaakkuri 28.09.2011 : Maailman paras suklaa. En keksi yksinkertaisesti yhtään mitään huonoa sanottavaa tästä. Maku on täydellinen. Palat ovat suuria, pähkinät suuria, ihana ylellinen pähkinäkuvio jokaisessa palassa. Tämä on taivas. Maku on sanoinkuvaamattoman paras ja tuntuma suussa rouskuvien pähkinöiden ja pehmeän suklaan yhdistelmässä on itkettävän ihana.

Sanna 15.06.2011 : Herkullista ja halpaa, siis ihan parasta!

Eeva 13.12.2010 : Ehdoton suosikkini oikeastaan kaikista Suomessa myytävistä suklaista. Perushyvä valkosuklaa, erityisbonus tässä ovatkin hyvälaatuiset hasselpähkinät, joita on mahtavan paljon. Pähkinöiden määrä myös tasapainottaa kivasti hiilari-rasvasuhdetta. Onneksi ei ole k-kauppaa kovin lähellä..

Jemina 21.10.2010

Katja 22.04.2009

Michigo90 28.02.2009 : Näitä oon kerran maistanu enkä kyllä tykänny vaikka suuri valkosuklaan ystävä olenkin, pähkinät tekee tästä pahanmakuisen.

_johanna_ 23.02.2009 : Sanalla sanoen täydellistä. Tähän tulee himo. Pähkinät eivät maistu juurikaan mutta antavat mukavaa suutuntumaa. Sopivan makeaa ja aromikasta valkosuklaata.

supisuomalainen 01.02.2009 : Olen tähän asti vältellyt tämän suklaan ostamista.. lopulta se kuitenkin uteliaisuudestani päätyi koriini.

En yleensä juuri välitä kokonaisista pähkinöistä suklaissa, mutta tähän ne sopivat erityisen hyvin. Parempi kun on jotain sisällä..pähkinää tai vaikka keksiä..tämä valkosuklaa sellaisenaan saattaisi olla vähän tylsää, vaikkei siinä mitään vikaa tälläisessä versiossa olekaan. Pähkinät maistuvat mukavasti ja tasapainoittavat kokonaisuutta, eivätkä ole sellaisia pahvipalloja, mihin joissain versioissa olen törmännyt.

Pähkinöitä voisi olla kuitenkin ehkä aavistuksen vähemmän ja palat mielummin normaalikokoisia, eli puolet pienempiä, vaikka helppo kai nämä taittaakin on.

simonia 17.01.2009 : Olematta mikään päätoiminen suklaanmussuttaja pakko sanoa, että tämä toimii poikkeuksellisen hyvin! Suklaa ei tunnu ylimakealta, johtuipa se sitten absoluuttisesta sokerin määrästä tai pähkinöistä - hyvä joka tapauksessa. Rakenne on mukava, pähkinät rouskuvat. Palat tarpeettoman isoja. Tulee ostettua uudestaan.

Annimi 14.10.2008 : Täydellinen valkosuklaa, maukas pommi

Ylli 16.02.2008 : Aivan loistava! Paras suklaa. Sattumat sopivan isoja ja niitä on riittävästi.

suklaahirviö 13.10.2007 : Huomaan tämän saaneen suuren suosion useimpien muiden arvioijien kohdalla. Itse maistoin tänään, enkä valitettavasti voi antaa kakkosta enempää.
Minusta kokonaiset pähkinät eivät sopineet valkosuklaaseen. Ikäviä, isoja klunsseja suklaan joukossa. :( Itse valkosuklaa "ihan ookoo" - ei mitään erikoista.
Pienoinen pettymys - en usko ostavani tätä toista kertaa.

miisa 12.10.2007 : hasselpähkinä valkoinen suklaa levyssä on aika isoja paloja minusta palat saisivat olla sen verran pienenpiä että yhteen riviin mahtuisi ainakin kolme palaa pähkinöitä saisi olla ihan vähän vähemmän muuten maitosuklaa on hyvää

Willy 07.09.2007 : Todella toimiva yhdistelmä, eikä valkosuklaa niin kamalan makeaa kuin yleensä vaan juuri sopivaa. Tähän tulee himo. Palat voisivat kyllä olla pienempiä.

Ronsu 21.06.2007

Bobby 31.01.2007 : Aivan ihanaa! Valkosuklaa ja hasselpähkinät sopivat toisiinsa kuin nakutettu! Valkosuklaa ei tunnu sellaiselta äklörasvaiselta kuten joskus, johtuu ehkä noista pähkinöistä.Tätä suklaata kelpaa imeskellä ja pureskella. Niin hyvää, että voisi syödä luvattoman paljon...

T. 15.01.2007 : Yllättävän hyvää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet