Leader Vegeway Leader Vegeway

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka mansikkasuklaarae
Tuotteen Pirkka mansikkasuklaarae valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,92 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Anita 05.12.2015
Tässäkin maistelukääreessä pieniä maitosuklaa pallosia. Sisus maistuu jollekin vanhan ajan karkille. Ostin Englannista juuri sellaisia, mutta ilman suklaakuorrutetta. Lunttasi, jotta nämä ovat mansikkarakeita, no en kyllä pahemmin hakemallakaan löytänyt mansikan makua. Nuo englantilaiset olivat parempia.

Joni 30.11.2015
Samoin, kuin minttusuklaarakeissa, ei näissäkään suklaa maistu lainkaan. Täyte ei ole kuitenkaan aivan yhtä pahaa. Joskaan ei kuitenkaan hyvääkään. Erikoisia papanoita.

Minna Hi 29.11.2015
Rakeissa ei ole minkäänlaista tuoksua. Rakeet ovat hankalasti imettäviä, pyöreitä kun ovat. Ohuen maitosuklaakuoren alla on esanssimaista massaa, joka yrittää maistua jollekin marjalle (en erota mille). Aika karmeita, en ostaisi ikinä.

Ansela 26.11.2015
Maitosuklaisia palleroita, tuoksu on makea. Puraistessa sokeri rapisee hampaissa. Palleroiden sisällä on jotain vaaleaa, enkä saa makeuden vuoksi selkoa pitäisikö näissä kaikissa olla sama täyte vai ei, vaikka useamman kappaleen maistelenkin. Sokerista on.

Aki 24.11.2015
Rakeita, jossa maitosuklaa kuorrutus. Puraisu tuo mieleen mansikan, tosin ei kovin luonnollisen oloisena. Tämä yhdistelmä toimii paremmin, kun puraisee kerralla koko rakeen. Ensiksi imeskelin pelkän suklaakuorrutuksen ja sen jälkeen mansikkainen sisus jäi jotenkin köyhäksi.

Jenni R 10.11.2015
Pyöreitä, pieniä maitosuklaa palloja. Esanssinen mansikan maku. Halpa maitosuklaan maku.

Katja Ke 09.11.2015
Sormenpäänkokoisia papanoita vaalea suklaata. Pinta on kiiltävä, ja rakeet tuovat mieleen Polly-karkit. Nämä ovat vain aavistuksen verran piemepiä. Tuoksu ei kerro jälleen juuri mitään, jotain makeaa vain voin olettaa olettaa olevan tiedossa. Maku on karkkimainen, hyvin makea. Suklaan maku on todella mieto. Sisältä paljastuu erityisen keinotekoisen mansikkaesanssin tuttu hieman pistelevä yltiömäinen makeus. Jälkimauksi jää paljas sokeri. Ei jatkoon.

Jarkko 25.10.2015
Maitosuklaapalleron sisällä on rakeisen toffeen kaltaista, yleismarjaisen makuista massaa. Varsin sokerinen on tämä tuote ja makeannälkä tyydyttyy nopeasti. Kooltaan rakeet ovat hieman hernettä suurempia. Lasten karkisi lienee sopivia, minulle liian makeita.

Kirsi I 22.10.2015
Palleroita, joissa on ohut maitosuklaapäällys ja tuhottoman imelä sisus jotain jauhoisen toffeemaista hieman mansikalle tai jollekin marjaisalle maistuvaa täytettä. Suklaan maku, jos sitä on, peittyy imelyyteen. Liian imelää minun makuuni.

Annamari 22.10.2015
Pieniä suklaakuulia, joissa täytteenä pehmeä mansikanmakuinen sisus. Sisus on hieman jauhomaista, mutta suutuntuma sinänsä ok. Maku puolestaan on ihan liian esanssinen ja makea, jopa ällöttävä. Helppo näitä on popsia, mutta mielestäni ei kovin onnistunut tuote.

Janne J 22.10.2015
Hyvin neutraali tuoksu, ei paljasta juuri mitään sisällöstä, lähinnä tulee suklaarusinat mieleen näistä palleroista. Sisällä ei kuitenkaan ole harmikseni rusinoita, vaan jotain vaaleaa ja jollain tapaa halvan makuista makeaa tahnaa. Kun lisäksi ohut pintasuklaa ei maistu nimeksikään, niin mieleeni tulee vain yksi p-kirjaimella alkava sana: pettymys. Välttämisen arvoinen tuote.

Jenni V 14.10.2015
Maistelukääreestä löytyy pieniä maitosuklaapalleroita. Imeskelen ensimmäisen suussa, suklaa tuntuu bulkkitavaralta, kovin mauttomalta. Sisältä löytyy löysähköä huippumakeaa, karkean pehmeää täytettä, joka maistuu ehkä vähän toffeelta makeuden alta, en tiedä onko sen tarkoitus muistuttaa toffeeta vai ei... Törkkään seuraavan palleron suuhuni, ja olen maistavinani nyt mansikkaesanssia, onkohan pallerot eri makuisia? Seuraavat pallerot maistuvat appelsiiniesanssilta, pari viimeistä taas oikeastaan vaan toffeelta. Väri täytteessä näyttäisi olevan vaaleanoranssi. Yllätynkin, kun paljastan itselleni mikä tuote on kyseessä, minusta ainoastaan yksi rae maistu (etäisesti) mansikalle??? Joka tapauksessa, minun makuuni nämä oli enemmän ylimakeaa karkkia kuin suklaatuote, joten kaksi pojoa on täysin oikeutettu.

Eeva-Liisa 14.10.2015
Kivoja palloja! Tuoksu on aika mieto mutta hyvä. Pehmeä ja makea sisus. Vaniljainen maku, tulee hieman kismet mieleen. Mansikka ei kyllä mausta tule esille. Mukavia napostelupalloja!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet