Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero hanuta
Tuotteen Ferrero hanuta valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,86 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 06.07.2017
Kaksi 22g foliopohjan päälle pakattua isoa vohvelitäytekeksiä. Ruutukuviovohveli on väriltään tummempaa kuin normaaleissa "sormivohveleissa" ja sen koostumus on myös jämerämpi, melkeimpä jo liiankin kova. Odotan että täyte on taas sitä hasselpähkinätahnahöttöä, mutta ähäkutti, eipä ollutkaan. Tällä kertaa välissä oli maukasta ja kunnon kaakaoista, melko kiinteää kreemiä, ja 13% hasselpähkinää oli joukossa mutta rouheena. Kreemissä oli joukossa maito- ja semitummaa suklaata, ja se kyllä oikeasti maistuu. Koska kreemikään ei ollut kovin pehmeää, itse asiassa kovempi vohveli sopi sen kanssa varmaan paremmin kuin täysin höttöinen versio. Yllättävän hyvää, vahvan kolmosen annan.

Anja 23.03.2008
Ohuiden vohveleiden välissä hasselpähkinämäinen "suklaamassa". Kuin kovettunut suklaalevite. Retkimuonaa?

Tytti 23.03.2008
Paksu kerros makeaa hasselpähkinäsuklaata kahden vaalean vohvelin välissä. Yleensä tällaiset maistuvat pahvilta, mutta tässä suklaamaku voittaa kuivan vohvelin pahvisuuden.

Minna Hi 13.03.2008
Keksisuklaa. Hasselpähkinä maistuu mukavasti. Aika hyvää, ei liian makeeta. Mukavan tuntuista haukata, ei liian lehtevää. Pähkinärouhe tuntuu hampaissa. Hyvä välipalasuklaa.

Jarkko 11.03.2008
Onko se lintu? Onko se kala? Ei, se on Hanuta! Nimi tulee sanoista HAselNUss TAfel eli hasselpähkinälevy meille suomalaisille. Muoto on kuin kerrosleivällä: alla ja päällä kuiva vohveli ja välissä hasselpähkinäsuklaatahnaa saman verran, kuin mitä yksi vohvelilevy on paksu. Suklainen pähkinätahna on varsin pähkinäisen makuinen ja onpa sen seassa pähkinämurskettakin. Teollisen oloinen tahna on liian makeaa, enkä meinaa saada tätä 5x5cm kokoista lättyä syötyä loppuun. Todella kuivan vohvelin rooli onkin ehkä ylimakeuden hillitseminen, mutta se ei toimi edes siinä tarkoituksessa. Ihan turhia lätysköjä, jotka kyllä jatkossa passaan vaikka tarjottaisiin jossakin.

Saila 08.03.2008
Mauton vohvelikeksi ja paksuhko pähkinäinen täyte? Ihan OK! Pähkinänpalat täytteessä ärsyttävät, mutta maku on aika hyvä.

Susanna K 07.03.2008
Neliönmuotoinen kultakääreinen vohvelisuklaa jossa päällä ja alla siis vohvelia ja keskellä pähkinäinen maitosuklaatäyte. Vohveliosuus on hivenen tummempaa kuin yleensä mielletään ja sanoisinko myös kuivahkoa mutta se ei hirveästi häiritse nautintoa.Täytteen maku on jotain välimuotoa maito-tummasuklaa ja seassa hasselpähkinää. Makeus on enemmän kuin kohdallaan, voisi jopa sanoa että äkkimakeaa ja sopii oivallisesti kahvipöytään nautittavaksi. Yksi kappale tällaista saa kyllä taltuttamaan makean nälän, no ehkä kaksi.. :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset