Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder bueno white
Tuotteen Ferrero kinder bueno white valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,38 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 08.05.2016
Onpa erikoista pakkaamista, kääreessä on vielä kaksi läpinäkyvään kääreeseen pakattua patukkaa. Valkosuklainen kuori ja pohjassa hiekkamaista maitosuklaamurua. Samasta murusta on patukan päällä koristeraitoja. Ulkonäkö miellyttää! Tuoksu on maitomainen ja siinä on häivähdys pähkinää. Haukatessa tämä on ihanan rapeaa ja ilmavaa ja hasselpähkinäinen täyte on selkeän makuinen ja hyvä Suklaahan tässä ei erityisemmin maistu, mutta maku on oikein hyvä maitoinen ja pähkinäinen. Vaikea verrata tätä original-buenoon, kun sitä ei ole tullut aikoihin maistettua. Tämä oli kuitenkin niin maukasta että pikaisesti myös suklainen versio ostoskoriin!

Hanna P 28.11.2014
Voi tätä pakkaamisen juhlaa, patukat ovat tuotekääreen lisäksi myös omissa paketeissaan. Jännä ulkonäkö, valkasuklaata kaakaojauhetta pinnassaan. Kaakaojauhe varisee kovin. Sisällä vaaleaa makeaa täytettä ja vaaleaa keksiä. Ei kovin paljon luonnetta eli aika pliisu maku, mutta sinänsä makea, pehmeä ja hyvä maku. Kivan rohiseva, mutta turhankin vaniliininen. Vähästä hyvää.

Iikka 04.11.2014
Läpinäkyvän muovikääreen alla on varsin kivannäköinen (mutta valkosuklainen) pötykkä neljässä palassa. Päälle ja alle on ripoteltu jotain. Se tästä tekeekin kivannäköisen. Makuja on moneen, mutta hillitysti. On rohisevaa vohvelia, pehmeää moussea, valkosuklaata ja sitten vielä ripotellut ainekset. Tämä on hyvää, mutta aavistuksen luonteeton.

Jenni V 05.06.2014
Perus-bueno ei todellakaan kuulu patukkasuosikkeihini, mutta päätin kokeilla, olisiko se parempaa valkosuklaakuorrutteella. Erona näyttää olevan myös se, ettei pinnalla ole koristepursotusta, vaan se on korvattu karkealla kaakajuomajauheen makuisella kidekerroksella patukan pohjalla ja raitoina palasten välissä. Ensimmäisenä tulee mieleen patukan epäkäytännöllisyys eväänä, koko ajan saa pelätä onko patukka mennyt palasiksi kassissa, muoviroskaa kertyy kun patukat on pakattu tuplamuoviin, ja sitten vielä kaakaojauhetta lentää ympäriinsä syödessä.

Miltä tämä sitten maistui? No, kyllä tämä oli parempi kuin perusbueno. Mielestäni tässä versiossa on vähemmän hasselpähkinän makua täytteessä (ja se pitikin paikkansa, hasselpähkinää on puolet perusbuenossa käytetystä määrästä) ja itse asiassa tämä mieto maito-pähkinätäyte sointuu hyvin valkosuklaan mietoon makuun, tuli enemmän mieleen perus-kinderkin. Kovin makeaahan tämä on, ja kun kaksi patukkaa oli vedellyt niin aivan riittävästi tunsi makeaa saaneensa. Päällisen kaakaojauhe maistui ihan sille kun olisi vedellyt oboyta jauheena suoraan suuhun, tosin sen makua ei pureskellessa juuri huomannut. Ja nimenomaan pureskelupatukkahan tämä rakenteeltaan on, ja katoaa kiduksiin vähän liian nopeasti heppoisen rakenteensa vuoksi. 3 pisteen perus-mukava patukka.

Jarkko 07.02.2014
Tämä tuote on taas jonkun kampanjan myötä ilmestynyt kauppoihin. Huomaan, että meillä tämä on arvioitu ensi kerran jo 2008, mutta kysehän voi olla vanhemmastakin tuotteesta. Pakkauksen sisällä on kaksi vielä erikseen kelmutettua patukkaa, jotka eivät paina juuri mitään (19,5g/kpl). Nämä ovat kuivaa nougatin makuista vohvelia, jossa täytteenä jotain vaalea massaa. Suklaan makua näissä ei ole lainkaan. Toistan: Ei lainkaan, vaikka ruskea väriraita vohvelin pinnalla siihen suuntaan yrittääkin vinkata. Koska en pidä nougatista, en erikoisemmin pidä näistäkään juuri nougatmaisen maun vuoksi. Suklaisuudenkin puuttuessa tälle pitäisi oikeastaan antaa arvosanaksi kakkonen, mutta söihän tämän...

Olli P 25.07.2013
Yksi patukka on jaettu neljään osaan ja paketti sisältää perus buenon tapaan kaksi patukkaa. Tässä on valkosuklaa kuorrutus, jossa pohjalla sekä päällä raitoina todella hienosokerimaista kaakaota. Pähkinämäinen ja sokerisuus/makeus tulee tuoksusta mieleen. Sisältä löytyy kreemimäinen hasselpähkinätäyte. Tuote on vohvelia isolta osalta, mutta ei murene kuitenkaan joka puolelle. Aluksi pureskeltaessa tulee vain vohveli esiin, ei mitään makua. Mutta pikaisesti hasselpähkinätäyte tulee esiin; makeaa on. Ei mitenkään liiallisesti, mutta ei tästä juuri muuta käteen jää. Hieman pähkinän makua yrittää puskea, mutta jää varsin hennoksi makean rinnalla. Kaakaojauhe on aika mitäänsanomaton. Antaa se hieman makua myös, mutta jää auttamattomasti makeuden jyrän alle. Makeus yhdistettynä kuivahkoon, valitettavan mauttomaan vohveliin ei meillytä. Jälkimaku on lyhyt ja mitäänsanomattoman makea. Tuote oli itselle pettymys vaikka potentiaalia on vaikka minne. Kyllä tätä ehdottomasti syö, mutta harmittavasti kaakaon ja/tai pähkinän maku ei pääse tarpeeksi hyvin esiin.

Meeri 30.05.2008
Olen suuri perus-Kinder Buenoiden ystävä (jääkaappikylmänä huom) eivätkä nämä vohvelit tuota siinä suhteessa myöskään pettymystä. Vohvelipohjan peittona olevat rapsakat muruset narskuvat kivasti hampaissa ja antavat sokerisen kaakaon makua. Sisus on valuvaa miedosti hasselpähkinän makuista täytettä, joka taitaa olla samaa kuin perus-buenoissa. Jopa päällyksen valkosuklaa maistuu sopivasti, vaikka sitä on tosi ohuelti. Siis ihan loistava yhdistelmä.

Päivi 07.04.2008
Uutuuksia pakko kokeilla heti. Pinnalla näyttäisi olevan kuin kaakaojauhetta ja valkoista suklaata. Tuoksuu tutulta Kinder Buenolta. Pinnalla oleva kaakaojauhe maistuu hyvin sokeriselta. Makeaa. Keksimäistä. Sisällä oleva hasselpähkinätäyte ihanaa. Suussa kyl selvästi jää kaakaojauhe pyörimään. Melkein sama kuin ottaisi kaakaojauhetta lusikalla suuhun. Vaikka alkumaku olikin sokerisen makea, niin jälkimaku on hyvä. Palat menevät liian nopeasti kyllä ja jää tunne, että tämä loppui kesken.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet