Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder bueno white
Tuotteen Ferrero kinder bueno white valmistusmaa on Puola. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset.
 

Miia 12.05.2015 : 2 kpl 19,5 g (yht. 39 g) pieniä yksittäispakattuja vohvelipatukoita, joissa sisällä nougattäyte ja päällä ohut valkosuklaakuori. Yhdessä patukassa on 4 pullukkaa palaa, patukan pohjassa on rouhetta (pähkinä-, keksi-?) ja jokaisen palan päällä on samaisesta rouheesta silaistu koristeraita. Tuoksu on valkosuklainen, vaniljainen, pähkinäinen. Vohveli rapsahtaa kevyesti rikki purtaessa, maku on selkeän valkosuklainen, vaniljainen, voinen, hasselpähkinänougatsisus jää maussa alussa hiukan taustalle voimistuen makustelun loppuvaiheessa. Ruskea rouhe patukan pinnassa taitaapi olla kaakaojauhetta, maistuu O'Boylle. Normi-Kinder Buenoon verrattuna kevyempi makuelämys, joskin tässä patukan nougatsisus ei ehkä pääse samalla tapaa esille kuin maitosuklaaversiossa. Silti pidän ehkä hiukan enemmän tästä valkosuklaisesta.

Untuva 29.09.2013 : Paljon parempi kuin tavallinen bueno.

Nalle 12.10.2011 : Tämmöinen tuli joskus ulkomailla vedeltyä. Ihan OK, samaa tasoa kuin perusversio.

Sulin Iris 01.10.2010 : Oli parasta kinderiltä mitä olen ikinä ikinä maistanut <3 Italiassa Milanossa tuli kyseinen tuote vastaan, mutta Suomessa sitä ei ole vastaan tullut.

tiia 09.12.2008

q 11.09.2008

suklaahirviö 08.04.2008 : Parempi kuin tavallinen kinder bueno! Ihanaa, jotain ruskeaa "murua" tai jauhetta valkosuklaisen patukan alaosassa ja raitoina päällä. Sisällys tuttua bueno-täytettä ja valkosuklaa päällä kruunaa nautinnon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet