Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder délice
Tuotteen Ferrero kinder délice valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jarkko 10.04.2009
Kas kas, suklaapatukka paljastuukin kuivakakuksi, joka ei kuitenkaan ole kuiva, vaan varsin kuohkea. Tummahkon suklaakuoren alta löytyy ensin tumma raita jotain, joka voisi olla joko marmeladia tai sitten ihan tummahkoa suklaamassaa, maku ei kerro. Sitten tulee kaakaolla maustettu kakkukerros, sitten valkoinen kreemikerros ja lopuksi taas kakkukerros. Mehukas kokonaisuus, jossa suklaan makukin on siinämäärin esillä, että näitä kyllä popsisin useammankin.

Antti M 24.12.2008
Kuohkea suklaakakkupatukka (42g), jossa maitokreemiraita keskellä ja ohut suklaakuori. Kosteutta on kiitettävästi vaikka aika ilmavalta aluksi vaikuttaakin; maistuu hyvältä mutta loppupeleissä on liian kevyttä omaan makuuni - onneksi ei sentään ylimakeaa kuitenkaan. Sopii kahvikupin kylkeen hyvin ja melkeinpä ansaitsisi nelosen mutta ei tätä oikeastaan kaipaamaan jää...

Salla Elina Salo 10.04.2008
Uh, miten makea pikkuleivos! Tummaa suklaata, maitokreemiä, suklaista täytekakkupohjaa ja suklaapäällistä. Suklaata suklaan päällä. Pahimpaan suklaahimoon ottaisin – ehkä. Huonoa ei ollut, mutta aivan liikaa ihan kaikkea. Suorakaiteen muotoinen, 42g painoinen patukka kerta-annokseksi oli kyllä enemmän kuin tarpeeksi tyydyttämään makeannälän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet