Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero mon chéri
Tuotteen Ferrero mon chéri valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 07.01.2014
Liköörikonvehteja sekä käärittynä ja ilman käärettä. Maistan varmuuden vuoksi kumpaakin, mutta ovat samaa makua. Vähän outo ratkaisu kääriä vain osa, mutta toisaalta rasia on aika tyylikäs kun vain keskirivi on kääritty. Itse konvehti on tummaa suklaata ja ilmeisesti klassikko 1950-luvulta, vaikka ei ole koskaan aiemmin minun suklaavarastooni joutunut, johtuen siitä etten noin oletusarvoisesti tykkää liköörikonvehdeista. Konvehti on sellainen korkea puupöllin muotoinen, korkeutta vaaditaankin sillä sisällä on kokonainen kirsikka, joka ui liköörissä. Ensimmäinen konvehti menee taktiikalla 1 eli puraisten kannan pois, ja sitten imaisten liköörin konvehdin sisältä. Ohhoh, aikas tymäkkää on likööri, toisaalta se ei öle liian makeaa eikä esanssisen kirsikkaista. Terävyys sopii itse asiassa aika hyvin tummaan suklaaseen, joka on ehkä sellaista keskitummaa eikä mitenkään hirveän aromikasta, hiukan rasvaisen oloista. Toisaalta suklaan maku on vähän sivuosassa muutenkin liköörin voimakkuuden takia. Kirsikka on pehmeä eikä lainkaan esanssinen eiikä myöskään ylimakea. Kaiken kaikkiaan yllättävän tasapainoinen kokonaisuus.

Taktiikka 2 eli koko konvehdin imeskely on vielä onnistuneempi, sillä komponenttien tasapainoisuus korostuu. Sisällä ei ole inhottavaa sokerikuorta joka häiritsisi makuelämystä. Mutta, valitsisinko näitä kaupasta jos saisin valita mitä konvehteja tahansa? En. Liköörikonvehdeiksi ihan huippuja, mutta minulta irtoaa vain kolme pistettä.

Kirsi I 03.09.2010
Kirsikkaliköörisuklaiden klassikko, joulujen odotettu ykkösherkku jo nuoruudesta ja voi sitä harmia, kun tuotetta ei yhteen aikaan tuotu maahan. (iloksi sain silloin yllätyspaketin Saksasta) Hillityn tummasuklaisen kuoren alta löytyy ihanan kostean liköörinen kokonainen kirsikka, sopivan makea ja kirsikan ympärillä sopivasti nestettä.

Marika 07.02.2010
Tämä suklaakonvehti ei päästä makuhermoja helpolla. Ensipuraisulla suuhun leviää intensiivinen, jopa pistävä kirsikkaliköörin maku, joka saa heikommat yskimään. (Puraisu kannattaa suorittaa konvehdin ollessa kokonaan suussa tai muuten juokseva täyte leviää rinnuksillekin.) Suklaapäälinen on ohut ja kovahko, mutta maistuu tarpeeksi voimakkaalta erottuakseen liköörin joukosta - kunhan tuotteeseen ensin tottuu. Kukaan muu tuntemani ihminen ei pidä näistä, mutta sehän ei haittaa. Näin jää itselleni enemmän joulun jälkeisistä ale-pinoista!

Reeta 01.07.2008
Tummaa suklaata, jonka sisällä notkeanvaluvaa kirsikkatäytettä ja likööriä. Tämä on aina ollut isäni suosikkikonvehti. Minuun on lähinnä vedonnut itse suklaarasia ja käärepaperit.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset