Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero rondnoir
Tuotteen Ferrero rondnoir valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 02.12.2016
Ferrero rocherin tumma serkku samantyyppisessä kääreessä. Kääreen sisällä on tummasuklaakuorrutteinen puolipallo, tai lähes koko pallo, mutta pohja sillä on tasainen. Kivan näköinen tuote! Sisällä on useita kerroksia, vohvelia, ja löysempää ja kiinteämpää täytettä. Rohisee kivasti ja maku on voimakkaan kaakaoinen. Lopulta aika makea kokonaisuus. Mitä erityisiä makuja en tästä kaakaota lukuunottamatta erota. Ihan mielellään näitä muutaman syö, mutta ehkä sen jälkeen yksipuolinen maku alkaa tympimään.

Jenni V 06.05.2014
Reilu 10-grammainen kuula on pakattu tyylikkäästi ruskeaan muovikääreeseen ja liimattu minileivosvuokaan. Pallura on iso, ja pinnalla on tummasuklaisia pyöreitä nonparelleja kauttaaltaan. Lisäksi pinnalla on epämääräisen muotoinen läntti tummaa suklaata, en oikein ymmärtänyt oliko sen tarkoitus olla koriste, kovin kaunis se ei minusta ollut.

Puraistessa maku on vahvasti tumman kaakaoinen, nonparellit tosin ovat aika sokerisia. Kuoren alla on kinder buenomainen ohut rapsakka vohvelikerros, joka ei juuri anna makua vaan tuo lähinnä höttöistä keveyttä rakenteeseen. Kuulan sisällä on erittäin pehmeää tahnaa, joka on maultaan tumman suklaamoussen kaltaista. Pidän maun tummuudesta, ja myös tahnan keveästä rakenteesta. Jossain vaiheessa suuhun ilmestyy myös iso kovempi klöntti kuulan sisältä, tummalta suklaalta sekin maistuu ja tuo mukavaa pureskeltavaa pehmeään massaan.

Kuulassa on sekä hyvää että huonoa, joten arvosana asettuu siihen keskitasolle eli kolmoseen. Olisin ehkä korvannut päällisen nonparellit jollain muulla ja muuttanut höttöisen vohvelin rakennetta jämäkämpään suuntaan. Makua kuulassa kuitenkin oli, siitä plussaa.

Oskari 11.03.2010
Epäilyttävän näköinen. Röpelöisen pinnan alta löytyy vohvelia ja kova suklaasydän. Sisus on ehdottomasti paras osa suklaasta. Ihan hyvää naposteltavaa..

Marika 26.02.2010
Tyylikkään ruskean kääreen alta paljastuu jännä tummien röhvelöiden peittämä kuula. Puraistessa ylllätyn (kun en ole lukenut pakkausta kunnolla) - tämähän on keksiä! Ihan hyvää keksiä, mutta kuitenkin. Heti perään kielen päälle ajautuu irrallinen suklaapallo, joka oli piilotettuna kuulan sisälle. Sisus osoittautuu herkun parhaaksi anniksi, koska sehän on sentään täyttä suklaata. Ei ihan huippusuklaata, joten keskikastin namupala kyseessä.

Minna Hi 13.09.2009
Ihana neljän kappaleen pikkupakkaus. Pakattu yksitellen kääreisiin. Tummanruskea pallo, päällä jotain rösöistä. Jaha, vohvelikuppi, jossa sisällä pehmeää suklaakreemiä ja päällä pieniä suklaanomparelleja. Vohveli on rapeaa ja rouskuvaa, täyte sisällä herkullista. Kaakaota väh. 38%. Himottavaa, ei liian makeaa. Tulee hieman mieleen Kismet, mutta ei maistu hasselpähkinältä. Nam.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset