Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder milch-schnitte
Tuotteen Ferrero kinder milch-schnitte valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 19.02.2018
Kinder valtaa jo kylmäkaapitkin... 28g puffet-jäätelön näköinen tuote, jossa keksin sijaan onkin kaksi ohuen ohutta kaakaoista kakkulevyä. Välissä on maitokreemiä eli käytännössä hyvin samantapaista settiä mitä on teollisten kääretorttujen täytteenä, ehkä ministi happamempaa. Eli toisinsanoen ei mitään mieltäylentävää, kuin margariinia söisi. Teollisen ällöä ja kaiken lisäksi säilytykseltään ja hajoavuudeltaan todella epäkätevä edes välipalaksi. Kakkonen taitaisi jopa olla liioittelua... Ykköseen jäi.

Päivi 16.10.2010
Uusi Kinderin välipalapatukka löytyi kaupasta. Sisältää maitoa ja hunajaa. Kahden kaakaoisen vohvelin välissä maitoista mössöä. Se on todella pehmeää ja makeaa. En olisi hunajaksi arvannut. Luulin sitruunaksi. Kaakaoiset vohvelit tasauttaa tuota täytteen makeutta. Vohvelit itseasiassa ei maistu millekkään. Vahvimpana maistuu se maitohunajamössö. Minun suussa maistuu kyllä sitruunalle. Ei tässä kyllä suklaa maistu ollenkaan. Pettymys kyl tää tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset