Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder schoko-bons
Tuotteen Ferrero kinder schoko-bons valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 02.03.2017
Alle 6-grammaisia twist-kääreeseen kiedottuja täytesuklaamunia, jossa on päällä kovempi kiiltävä kerros (ei kuitenkaan varsinaista sokerikuorta) joka imeskellessä sulaa varsin nopeasti pois maitosuklaan tieltä, jota on 50%. Sisällä on rasvaista paksua maitokreemiä, jonka maun kruunaavat hasselpähkinän palaset (5,8%). Ilman tuota pähkinää tämä olisi ollut varsin tylsä tuote, mutta kieltämättä pähkinä sopii kuin nenä päähän kreemiin ja suklaaseen. Varsin koukuttavia kuulia, ainoa josta en juuri pitänyt oli tuo kovetettu kuorikerros. Kaipa tälle nelonen on annettava, enemmän bulkkituote kuitenkin...

Susanna K 01.04.2009
Kinderperheeseen saatu yksittäispakattuja paperipäällisiä munan muotoisia suklaanameja.Suklaa maistuu tavalliselle kindersuklaalle eli sen suhteen ei mitään yllättävää. Täyte vaikuttaisi olevan suht kiinteää cremeä mukana pienehköjä pähkinänpaloja tosin en tiedä mitä pähkinää. Suklaa on enemmän pureksittava kuin että antaisi sen sulaa suuhun. Makeutta on tässä ihan riittävästi. Joku tässä on kuitenkin ihan erilaista ja mielenkiintoista verrrattuna muihin Kinder suklaatuotteisiin vaikka ainekset ovat suht samoja. Nautittava uutuus!

Jarkko 31.03.2009
Pieniä, peukalonpäänkokoisia maitosuklaamunia. Suklaassa ei varsinaisesti ole mitään sokerikuorta tms pinnalla, mutta jotain siinä kuitenkin on, vaikka se onkin erittäin ohut. Sen kuitenkin huomaa. Maitosuklaan sisäpuolella on sitten valkoista maitokreemiä ja tässä Kinder-versiossa maitokreemin sekaan on heitetty pähkinänpalasiakin, jolla tämä poikkeaa muista Kinder-tuotteista. Pähkinät aiheuttavat sen, että maitokreemi ei maistukaan niin selvästi kuin muissa Kindereissä ja vastaavasti pähkinän maku nousee pintaan. Tämä on minusta huono juttu. Tällaisina nämä jäävät keskinkertaisiksi tuotteiksi, joita ei kiinnosta jatkossa enää ostaa, vaikka näitä popsiikin puolihuomaamatta helposti satsin.

Antti K 19.10.2007
Aika mauttomia kinderin tasoon nähden, semmosta paljon syötävää, vähän tunteita herättävää perussuklaa karkkeja, ei ilmiselvästi minun hienostuneiseen makuun.

Janne J 15.08.2006
Jaahas, pieniä maitosuklaamunia maito-hasselpähkinätäytteellä. En ole aiemmin innostunut näistä maitotäytteisistä viritelmistä, eikä tämäkään tuote tuo muutosta asiantilaan. Suklaa päällä on ihan kelpoa, mutta sisällä oleva täyte olisi saanut olla ruokaisampaa tai mieluummin jotain muuta; nyt jää vähän sellainen "siinäkö se nyt oli" -fiilis. Toisaalta, munia tulee sitten epähuomiossa helposti naposteltua useampi kappale - liekö ollut valmistajan tarkoituskin. Ehdottoman positiivista kuitenkin on, että hasselpähkinä ei maistu liikaa, eli ainesosat ovat kuitenkin melko asiallisessa balanssissa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet