Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder osterhase (55g)
Tuotteen Ferrero kinder osterhase (55g) valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen.
 

Jenni V 05.04.2013
Taas on suklaalaatikko täynnä pääsiäisen jälkeisiä alesuklaita. Ensimmäisenä pääsi maistoon tämä pääsiäispupu. Selvästi lapsille suunnattu, sillä mielestäni oranssi-shortsinen sininen kani ei ole kovin tyylikäs tai kaunis. Toki tuo oranssi sopii Kinder-brändiin hyvin.

Suklaafiguuri on jämäkkää tekoa, ja se on valettu kuviomuottiin niin, että itse asiassa se on minusta kivampi ilman foliota kuin sen kanssa. Tuoteseloste kertoo figuurissa olevan 45 % hienoa maitosuklaata maitoisen sisäkerroksen päällä. Eli siis periaatteessa ihan samaa kuin Kinder-munassa, mutta kerrokset erottuvat selkeästi toisistaan ja valkosuklaata on paksumpi kerros kuin maitosuklaata, jonka paksuus vaihtelee hieman figuurin eri osissa.

Maistaessa tämä maistuu ihan tutulle Kinderille, eli perushyvää, ei mitään uutta. Suklaata on figuurissa paljon, olisi ehkä riittänyt syödä kerralla vain puolikas. Koska valkosuklaata on nyt enemmän kuin tavallisesti, makeus korostuu ja öklötys iskee aikaisessa vaiheessa. Ehkä muutenkin kaipaisin sitä, että Kinderin maitosuklaa olisi hieman aromikkaampaa ja vähemmän makeaa, se sopisi paremmin valkosuklaan kaveriksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet