Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder kleine osterhasen
Tuotteen Ferrero kinder kleine osterhasen valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen.
 

Kirsi I 14.04.2014
Sinikääreinen Kinder-kaniini. Kaniini on kaunis ja yksityiskohdat tarkastu esillä. Pääsiäissuklaiden standardia kaksikerroksisena maito-valkosuklayhdistelmänä. Ohutkin maitosuklaa tasoittaa valkosuklaan rasvaisuutta eikä vanilliinia ole säästelty. Pirteää ja nostalgista, tämä on se ainoa oikea pääsiäissuklaan maku. 3,5 pistettä pyöristyy neloseen.

Janne J 13.04.2014
Hieman halvan oloinen kääre. Puraisu tuottaa pettymyksen, kani on sisältä tyhjää täynnä. Ehkä onneksi, sillä en ole maitokreenitäytteen suurin ystävä ja nyt sitä on sisäpuolella varsin ohut kerros. Maku ei anna aihetta suureen ylistyslauluun, eli varsin makeaa ja maitoista on, vaalea suklaakaan ei tee erityisempää vaikutusta. Tosin kun mikään ei suuremmin ärsytäkään, annan tälle kuitenkin kaksi ja puoli pistettä.

Jarkko 13.04.2014
Kiva pieni sininen suklaapupu kinder-värisissä housuissa. Idea tuotteessa on täsmälleen sama kuin kinder-munissa, eli pinta on maitosuklaata ja sisäkerros maitokreemiä. Lopputulos on näin ollen makea, mutta kinderit ovat kuuluneet suosikkeihini aiempina vuosina, joskin viime kerrasta on jo kulunut aikaa. Ainoa ero muniin on siis todellakin sesonginmukainen ulkomuoto. Näköjään kinderit maistuvat minulle edelleen.

Iikka 13.04.2014
Pöhkön, mutta iloisen näköinen jänis on tällä kertaa kummittelemassa silmieni edessä. Suklaaversio eroaa hieman foliosta, muttei anneta sen häiritä. Maku on tuttu, onkohan tämä ihan peruskinder-munan maku. Ellen väärässä ole, on kuitenkin suklaakuori ohuempi. Kyllähän tämä maku jotenkin Pääsiäiseen kuuluu, vaikka ehkä suosisin yllätyksen sisältävää versiota.

Hanna P 13.04.2014
Kinderin iloisen ja hieman tekopirteänkin näköinen sininen suklaapupu. Perinteisen vaalea maitosuklaa pupulla pinnassaan. Höh, sisällä onkin vain vähän Kinderin tavallista suklaamunaa paksumpi maitokreme. Tykkään ihan tästä pehmeästä makuyhdistelmästä, mutta huijausta tää kyllä on: Perinteinen suklaamuna on nyt vaan tungettu pupun muotoon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet