Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero collection rocher-rondnoir-raffaello (269g)
Tuotteen Ferrero collection rocher-rondnoir-raffaello (269g) valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 05.05.2014
Tyylikkäässä läpinäkyvällä kannella varustetussa boksissa on yhteensä 24 leivosvuokiin asetettua kiiltäviin kääreisiin kiedottua kuulaa. Makuja on kolmea eri lajia:

Rondnoir (6 kpl): Ruskeaan muovikääreeseen pakatun kuulan pinnalla on tummasuklaisia pyöreitä nonparelleja kauttaaltaan. Lisäksi pinnalla on epämääräisen muotoinen läntti tummaa suklaata, en oikein ymmärtänyt oliko sen tarkoitus olla koriste, kovin kaunis se ei minusta ollut. Puraistessa maku on vahvasti tumman kaakaoinen, nonparellit tosin ovat aika sokerisia. Kuoren alla on kinderbuenomainen ohut rapsakka vohvelikerros, joka ei juuri anna makua vaan tuo lähinnä höttöistä keveyttä rakenteeseen. Kuulan sisällä on erittäin pehmeää tahnaa, joka on maultaan tumman suklaamoussen kaltaista. Pidän maun tummuudesta, ja myös tahnan keveästä rakenteesta. Jossain vaiheessa suuhun ilmestyy myös iso kovempi klöntti kuulan sisältä, tummalta suklaalta sekin maistuu ja tuo mukavaa pureskeltavaa pehmeään massaan. Kuulassa on sekä hyvää että huonoa, joten arvosana asettuu siihen keskitasolle eli kolmoseen. Olisin ehkä korvannut päällisen nonparellit jollain muulla ja muuttanut höttöisen vohvelin rakennetta jämäkämpään suuntaan. Makua kuulassa kuitenkin oli, siitä plussaa.

Rocher (12 kpl:) Paksuun kultaiseen folioon pakattu kuula on maitosuklaakuorrutteinen, ja suklaan joukossa on runsaasti tuoksusta päätellen hasselpähkinärouhetta. Tuoksu on erittäin vahvan, jopa vastenmielisen hasselpähkinäinen, ja odotankin vähän kauhulla mitä tuleman pitää. Haukkaan, ja joo-o, tämähän on maultaan ja rakenteeltaan kuin kinder bueno. Buenossa taitaa tahnamassa olla hiukan vaaleampaa, mutta maussa en huomannut suurta heittoa. Makeaa ja rasvaisen oloista se oli, ja inhottavan vahvan hasselpähkinäistä. Kuoren hasselpähkinärouheen olisin vielä hyvinkin sietänyt, mutta tahnassa pähkinää ei enää olisi tarvinnut olla. Tahnan sisällä on vielä kokonainen hasselpähkinä, se on ihan kivaa pureskeltavaa, mutta makumaailmaan se ei tuo mitään lisää. En myöskään pitänyt kuorikerroksen vohvelin höttöisestä rakenteesta. 2 pistettä.

Raffaello (6kpl): Läpinäkyvän muovikääreen sisältä pilkistää paksusti kookoshiutaleilla päällystetty vaalea pallo. Tämä on rasiapallosista ainoa jossa ei suklaata ole. Tuoksu on miellyttävän kookoksinen. Haukkaan, ja pallosen rakenne on samanlainen kuin muissakin mauissa, eli höttöisen vohvelikerroksen alla on juoksevaa tahnaa ja sen joukossa kokonainen manteli. Tahna on tässä maussa kookoksista, mutta liian vahva sen maku ei minusta ole. Ainoastaan mantelin maun se peittää täysin, mutta manteli tuo silti mukavaa pureskeltavaa pehmeän täytteen lomaan. Pinnalla olevat hiutaleet ovat vähän kuivia, mutta toisaalta juokseva sisusta tasapainottaa tätä hyvin. Ehkä eniten tässä häiritsee edelleen se höttöinen vohveli. Hyvän makuinen, erilainen kuula kuitenkin. Kolme pistettä.

Rasiakeskiarvoksi saadaan 2,50 joka pyöristyy kolmoseen. Rochereita ei olisi tarvittu rasiaan ihan niin paljoa, pallosia olisi saanut olla tasamäärät. Kaunis rasia kuitenkin, ja sopii varsinkin lahjaksi hyvin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet