Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder joy
Tuotteen Ferrero kinder joy valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 13.05.2019
Ensinnäkin typerä pakkaus, kauheasti vaan muovia. Puolikas munasta on lelua varten. Toisessa puoliskossa on vähän vaaleaa kreemiä ja sen päällä kaksi ruskeaa palluraa. Pallukka on rapea ja hyvänmakuinen. Valkoisen kreemin alla on myös ruskeaa, taitaa olla Nutellaa. Makeaa ja sinänsä ihan hyvää, mutta kyllä minä tämän turhakkeeksi luen. Nuo suklaapallot oli niin hyviä, että niitä voisin ostaa jos myytäisiin yksittäin.

Jenni V 02.05.2019
Oh joy, uudenlainen kindertuote, siis ainakin minulle. 20g näyttää sisällä olevan suklaista tavaraa, ja tuoteselosteen mukaan se on jotain kreemistä ja vohvelista. Muna on kuin muovikotelo, ja se halkeaa revittäessä kahteen muovikalvolla päällystettyyn osaan, ja sisällä on muovilasta joka ilmeisesti on lusikka. Toisessa kalvossa lukee kinder magic, ja avaan sen ensin. Sisältä löytyy ohjeistus ladata joku magic app, ja ruma oranssi muovinen pylpyräukko kahdessa osassa. Ohjeiden kuvan perusteella tähän voisi kietoa nappikuullokkeet ja ukko sitten vissiin "tanssii" rinnuksilla kun appia käyttää. Tämä on siis vaan arvaus, en kokeillut... Anyways, teineille näyttää tuote olevan suunnattu.

Yllätys on huono, ja avaan sitten toisen muovikalvon nähdäkseni suklaatuotteen. Puolikkaan sisältä paljastuu kaksi kaakaoista vohvelipalluraa jotka lilluvat kiinteässä valkoisessa kreemissä. Lusikoin, ja huomaan että kermakreemin alla on vielä kaakaoista kreemiä. Lusikoin toisen palluran suuhuni muovilastalla, ja samalla molempia kastikkeita, ja suun valtaa järkyttä hasselpähkinäesanssisuus, rasvaisuus ja tajuton ylimakeus. 20g on vähän, mutta tätä laatua minulle liikaa. Ilo on tätä yllätystä avatessa kaukana... Ykkönen.

Olli P 22.09.2014
Muovinen kindermuna joka avataan keskeltä kahteen osaan. Toinen puolisko sisältää lelun ja toinen syötävän; keskitytään jälkimmäiseen. Kaksi isohkoa suklaavohvelipallukkaa valkosuklaan pinnassa. Pehmeän valkosuklaan alla on myös maitosuklaata. Suklaa osuus tuo vahvasti mieleen suklaalevitteen: on varsin makeaa ja rasvaista. Pallot ovat rapeaa suklaavohvelia. Voisi sanoa että tämä on bueno lusikoitavassa muodossa; tosin on makeampi ja levitemäisempi koska ”täytettä” on enemmän kuin vohvelia. Kyllä tästä tuotteesta kinderin tuttu ja turvallinen maku tulee esiin. On tosin makeampi ampumalla jopa hieman yli ja rasvaisuus tulee turhan voimakkaana tuntumana esiin. Kyllä tätä syö mutta ei allekirjoittanut jää liiemmin haikailemaan tämän perään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani