Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero nutella
Tuotteen Ferrero nutella valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Annamari 21.08.2016
Klassikko levite, joka on huoneenlämpöisenä sopivan pehmeää. Aah, pähkinäistä! Tarttuu kitalakeen ja hampaisiin, mutta maku on ihana ja etenkin siksi, että se tuo paljon muistoja mieleen. Parasta suoraan purkista!

Jenni V 30.12.2014
Nutella on varmaan se tunnetuin hasselpähkinä-kaakaolevite. Aiemmin olen käyttänyt sitä leivonnassa sekä ulkomailla ostanut nutella-täytteisiä kreppejä. Nyt maistelin tahnaa sen perinteisimmässä käyttömuodossa, eli leivän päällä. Paahdoin vaalean leivän, ja sitten levitin reilun kerroksen tahnaa päälle. Tahna on aika jämäkkää, joten leivän päälle sen saa helpoiten juuri sen ollessa lämmintä.

Tahnahan koostuu sokerista, öljystä, maitojauheesta, ja kaakaojauheesta (7%), hasselpähkinää on 13%. Ja kyllähän se saa ihan terveellisen kuitupitoisen leivänkin tuntumaan herkulta, sen verran vahvan hasselpähkinätahnainen ja sokerinen sen maku on, että leivän maku peittyy täysin. Jos sattuu pitämään hasselpähkinäesanssista ja siitä tehdyistä sileistä tahnoista (eli jos olet vaikka Kinder buenon ja simpukkakonvehtien ystävä), tykästyt varmasti myös tähän tahnaan. Minä taas tunnen aika syvää inhoa kyseistä makua kohtaan, joten en siitä syystä pysty antamaan tälle kakkosta parempaa arvosanaa. Kyllä jatkossa menee leivän päälle taas becel.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet