Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder bueno dark
Tuotteen Ferrero kinder bueno dark valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 09.12.2016
Tummasuklaakuorinen bueno, mutta ei ehkä niin bueno. Tuoksuu kaakaoiselle ja hennosti pähkinälle. Rouskuvuutta on sopivasti ja pidän keveästä tunteesta. Ihan syötävää, mutta perusbueno pysyy suosikkinani.

Jenni V 22.04.2015
Jaahas, tumma on muodissa ja limited edition -versioita suklaapatukoista "tummina" ilmestyy kuin sieniä sateella. Nyt vuorossa oli kinder bueno. Tällä kertaa odotan tältä parempaa makua kuin perusversiolta, joka on minusta öklömakea. Patukka on kuorrutettu oikeasti tummalla suklaalla (kaakaoprosentti laskelmieni mukaan on suurin piirtein 60%) ja raidoitettu semitummalla koristeraidalla. Täytettä on 54% ja se on sitä tuttua makeaa hasselpähkinärasvatahnasettiä, jota pääsääntöisesti inhoan.

Mitä tumma kuorrute sitten teki patukalle? No minä tykkäsin, ainakin verrattuna perusbuenoon. Ei tämä edelleenkään ikinä tule päätymään ostoskoriin uudestaan, mutta kyllä vähemmän makea, ja minusta ihan kivan kaakaoinenkin pintakerros tuo makeaan täytteeseen kivaa vastapainoa. Suklaata on kuitenkin kokonaisuudessa aika vähän, eikä pelkästään sitä muuttamalla ihan saada patukan höttö-rasvatäytteeseen tarpeeksi lisäarvoa, jotta antaisin tälle yli 2 pistettä, lähempänä kolmosta jo kuitenkin ollaan selvästi.

Jarkko 30.03.2015
Kun kyseessä on tummasuklaiseksi mainittu tuote etsin tietenkin kaakaoprosenttia kääreistä. Suurin prosenttiluku mikä sieltä löytyy on 30, joten missä mahtaa olla tuotteen tummuus? On tuo pinnan suklaa sen verran synkkää, että luultavasti sen prosentti on enemmän, mutta sitä ei mainita. Tuskin ylittää 50:ttä kuitenkaan. Buenohan on tällainen vohvelipatukka, jonka täytteenä on jotain nougatmaista massaa. Siihen kyn yhdistetään lähes mauton suklaa on lopputulos kutakuinkin joutava. En kyllä keksi tilannetta missä tämä maistuisi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset