Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero rocher
Tuotteen Ferrero rocher valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 04.04.2016
Kultaisen foliokuoren sisällä rouheinen maitosuklaapallo, jossa todella vahva pähkinäinen tuoksu. Ja nimenomaan mielestäni tässä tuoksuu hasselpähkinä ja sitä on rouheena runsaasti. Suklaakuoren alla on ohut keksimäinen kerros ja pallo jokseenkin murenee käsiin hauraan keksin vuoksi. Sisältä taas paljastuu pähkinäsuklaista tahnaa, mielestäni ihan kuin Nutellaa, ja lisäksi vielä kokonainen hasselpähkinä. Tästä ei pähkinäisyyttä puutu! Hasselpähkinäsuklaan ystävänä pidän tästä, koska tässä todellakin maistuu pähkinä. Miinusta hauraasta rakenteesta ja ehkäk hieman liian vähäisestä suklaan mausta. Uskoisin, että pitäisin tästä enemmän ilman vohvelikerrosta.

Jenni V 09.05.2014
Reilu 10-grammainen pallo pakattuna paksuun kultaiseen folioon, joka on liimattu pieneen leivosvuokaan. Nätin näköinen, samoin kuula kun kääreen avaan. Kuula on maitosuklaakuorrutteinen, ja suklaan joukossa on runsaasti tuoksusta päätellen hasselpähkinärouhetta. Tuoksu on erittäin vahvan, jopa vastenmielisen hasselpähkinäinen, ja odotankin vähän kauhulla mitä tuleman pitää.

Haukkaan, ja joo-o, tämähän on maultaan ja rakenteeltaan kuin kinder bueno. Buenossa taitaa tahnamassa olla hiukan vaaleampaa, mutta maussa en huomannut suurta heittoa. Makeaa ja rasvaisen oloista se oli, ja inhottavan vahvan hasselpähkinäistä. Kuoren hasselpähkinärouheen olisin vielä hyvinkin sietänyt, mutta tahnassa pähkinää ei enää olisi tarvinnut olla. Tahnan sisällä on vielä kokonainen hasselpähkinä, se on ihan kivaa pureskeltavaa, mutta makumaailmaan se ei tuo mitään lisää. En myöskään pitänyt kuorikerroksen vohvelin höttöisestä rakenteesta.

Timo H 09.03.2011
Suklaapallon pinta muistuttaa geneerisiä pähkinärouhesuklaita, sisus nutella-levitettä ja jostain välistä löytyy vielä vohveliakin. Kevyt konvehti häviää nopeasti suuhun ja jättää minut hieman pettyneeksi. Toki makoisa kokonaisuus, mutta myös melko rasvainen ja ilmava.

Minna Hi 09.01.2009
Yksittäispakattuja palloja kultakääreessä, läpinäkyvässä muovirasiassa. Pallon pinnalla näkyy runsaasti pähkinärouhetta. Suklaapähkinärouheen alla on ohut keksi- tai vohvelikerros, jonka sisällä on pehmeää voimaista täytettä ja kokonainen pähkinä. Kokonaisuudessaan kevyttä syötävää, melko makeaa, mutta se sopii tähän hyvin. Pähkinää on käytetty runsaasti, josta iso plussa. Muutama pallo silloin tällöin on sopivasti.

Reeta 01.07.2008
Pallon muotoinen suklaaihanuus, joka rohisee mukavasti hampaissa. Sisällä mukavana yllätyksenä kokonainen hasselpähkinä. Aika makeaa, mutta ihastuin aikoinaan tähän heti ensimaistamalta. Näitä ei kuulu syödä kaikkia heti, vaan ottaa aina yksi kerrallaan, silloin tällöin.

Salla Elina Salo 04.12.2007
Pallon muotoinen konvehti. Pähkinärouhe tuo röpelöisen pinnan. Todella makean tuntuinen suussa, nougatkreemi melko löysää sisällä. Vasta toisen konvehdin jälkeen huomasin, että sisällä on kokonainen pähkinä. Pähkinärouhe jää pienimpiinkin hampaankoloihin.

Elina 11.10.2007
Tämän mainion suklaan liitän lähinnä jouluun, sain sitä kerran lapsena lahjaksi ja siitä asti olen pitänyt huolta, että ainakin itse ostan sitä itselleni joka joulu. On ainakin yksi takuuvarma laatumerkki muiden tusinatuotteiden rinnalla. Ferrero Rocher on todella täyteläinen suklaa ja se sisältää pehmeän suklaan lisäksi hasselpähkinä rouhetta, pienen keksikuoren ja kaikkien sisinnä olevan hasselpähkinän pehmeässä nougatissa. Yleensä nämä kaikki elementit eivät toimi samassa suklaassa, mutta tässä tapauksessa ne tekevät tästä lähes täydellisen suklaan. Siksi annan arvioksi 5.

Jarkko 18.03.2005
Keksimäisen kuoren sisällä valuvaa hieman normaalia tummempaa nougatia. Pähkinän maku jää suuhun, kun nougat on hävinnyt. Sisällä kokonainen hasselpähkinä. Liian tumman suklaan maku.

Kyösti 18.03.2005
Miellyttävä tuttavuus. Rouhe alussa yllätti, täyteläinen sisus, ei jäänyt suuhun jälkimakua.

Marjo 18.03.2005
Tosi pähkinäinen, voimakkaan makuinen, keksimäinen, rapeakuorinen. Näytti paremmalta kuin maistui ja pähkinää jää hampaankoloon. Onneksi on pitkä kynsi jolla saa kaivaa sen pois.

Satu 18.03.2005
Jäänyt mieleen markettien parempana suklaana. Eikö tässä ollutkaan sitä jauhoa päällä? Kolmannen puraisun jälkeen alkoi maistumaan autotallilta. Tunkkaisuus hälveni loppua kohden mutta herkulliset pähkinätkään eivät pystyneet sitä peittämään.

Susanna K 18.03.2005
Pallomainen "tuplanoloinen" päällys, sisällä vohvelia ja pähkinää. Lopussa aika makean makuinen, helposti hajoava. Tulee mieleen Kinder Bueno. Pähkinät jää lopuksi hampaisiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet