Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder country
Tuotteen Ferrero kinder country valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,21 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat.
 

Annamari 03.05.2017
Tuoksuu Kinderille! Seassa on muroja, jotka maistuvat selkeästi. Muruset pehmenevät nopeaan. Toivoisin kovempia rouskeita. Keskiverto tuote. 3 p.

Joona 17.12.2016
Pieni suklaalevy, joka sisältää taattua Kinder-suklaata, maitokreemitäytettä sekä ihmeellisiä riisimuroja? Suklaa on hyvää, makeaa ja sopii maitokreemin kanssa oikein hyvin yhteen. Kinderiä on vaikea kuvailla monipuolisesti, sillä varmasti melko moni tietää sen herkullisen maun.

Mutta! Oliko riisien lisäys hyvä idea? Mausta tulee mieleen Fazerin Kina snacks, hieman palaneen makuista. Lisäksi riisit ovat todella kovia! Jos riisit olisivat olleet ihan perus-riisinä joukossa (samanlaisena kuten esim. Sun Rice -nimisessä tuotteessa) eli siis vain maustamattomana ja puffattuna, ansaitsisi tämä tuote nelosen. Perushyvää, kolmonen.

Jenni V 06.06.2013
Kinder country -patukka on kuin minikokoinen täytesuklaalevy. Kaikki kinderiin liitettävä on läsnä, eli oranssi-valkoinen kääre, maitokreemitäyte ja suklaan äitelyys. Tällä kertaa tähän kaikkeen oli sitten liitetty vielä viljapuffeja, joka ilmeisesti sitten on kinderin tyylillä kantria. Jiihaa sitten vaan ja ääntä kohti.

Päätän yrittää avata kääreen taittamalla levyn kahtia niin kuin kääreessä on neuvottu, mutta yritys jää kesken suklaan ja täytteen pehmeyden takia. Suklaa sulaa inhottavasti hetkessä sormiin ja vielä korostaa tuotteen makeutta. Täytettä on runsaasti, mutta runsaasti on joukossa on myös puffeja. Puffit ovat hyvän makuisia ja mieleen tulee vahvasti riisikakut. Ja tämä peittää aika lailla alleen maitomaisen täytteen maun, vaikka täytettäkin on paljon. Mielestäni maitotäyte ei tuonut nyt tähän mitään lisäarvoa, olkoon kuinka kindermäistä vain. Mieluummin olisimmin ottanut enemmän ja kiinteämpää suklaata, josta puffit eivät olisi päässeet ylikorostumaan. Ja vähemmän makeaa ehdottomasti.

Laura 16.05.2012
Kinder on suklaana hyvää, mutta nuo paahdetut riisit, tai mitä lie, eivät olleet ollenkaan makuuni.
Tekivät rakenteenkin jotenkin epämiellyttäväksi ja maun palaneeksi.

Oskari 03.05.2012
Kinderin riisisuklaata. Makeaa Kinder-suklaata, mutta makeuden nyt kestää, koska Kinder on niin maukasta noin muuten. Aiempi arvio 28.7.2010: Ällömakeaa riisisuklaata, yyh. Riisissä outo öljyinen maku. Suklaa taattua kinderin makua kuitenkin, mutta tuntuu jotenkin makeammalta mitä suklaamunissa? Arvosana: 1

Maija 17.04.2012
Tosi hyvää, taattua kinderiä joukossaan paahdettuja sattumia, jotka tasoittavat makeutta sopivasti. Tässä tuotteessa täytyy olla ravintoarvot kohdallaan, sillä olen elänyt elämästäni kaksi vuotta pääosin tällä ravinnolla. Maku, johon ei kyllästy. Loistavaa että näitä saa nyt myös Suomesta ja lähimmästä marketista.

Saara 12.04.2012
Mukavaa maistella riisisuklaata, sillä sitä tulee oikeastaan yllättävän harvoin ostaneeksi. Pala näyttää tähkänkuvineen jotenkin tutulta, mutta puraisu paljastaa, että tämäpä ei olekaan ihan tavallista riisisuklaata: mukana on jotakin vaaleaa täytettä ja melko napakoita, jopa pähkinäntapaisia riisipalleroita tai popcorneja. Paahdetun riisinjyvän maku on tässä erityisen voimakas ja vahvistaa mukavasti Kinderin makeaa suklaa-kreemikomboa, hieman samalla tavalla kuin suolaisuus makeaa. Jotenkin tämä on nyt sellainen tuote, jonka hyvyydelle perustelujen löytäminen on vain vaikeaa. Kaikuja lapsuudesta kenties?

Anu 28.08.2010
Ensimmäisenä maistaessa tulee mieleen grilli paistinrasvoineen. Suklaa sulaa riisin/popcornin päältä todella nopeasti. Tuote häviää muutenkin nopeasti suussa, hmm hiukan taikaa mukana. Yllättävä loppu!

Marika 03.08.2010
Tämän maitosuklaan täyte näyttää kyllä paahdetulta riisiltä, mutta palasessa on vehnän(?) kuva. Tai en minä tiedä mikä tuo on olevinaan. Joka tapauksessa tuotteessa on mukava suutuntuma ja paahdetut jyvät tasapainottavat makeutta. Tätä uppoaisi enemmänkin.

Sanni 30.07.2010
Ohuen makean maitosuklaakerroksen sisällä kermamaista pehmeää täytettä, jossa rapeaa riisiä. Täyte todella makeaa ja mielestäni olisi ollut parempaa ilman riisimuroja joukossa. Mutta kokonaisuudessaan ihan syötävää.

Miriam 30.07.2010
Omituisen näköisiä suklaanpaloja, joista pilkistää ulos jotain valkoista. Näyttää popcorn-suklaalta. Tuoksu on paahtoisen maitosuklainen. Maku ihanan makea, täyteläinen, pehmeän rouskuva. Ihmettelen miksi en anna tälle vitosta, mutta piste menee palakoosta.

Meeri 29.03.2008
Hyvin pehmeää riisisuklaata, jossa on kuitenkin Kinderille ominainen maidon maku. Riisinjyviä on juuri sopivasti suklaan maun esiintuomiseksi.

Jarkko 18.10.2007
Kuvan perusteellahan tämä näyttää Kinder Maxilta, johon on sekoitettu viljaa tai siemeniä tai jotain sekaan. Myös nimi kuvastaa jotain tähän suuntaan. Jyviähän tästä löytyykin, mutta ne maistuvat sellaisilta muroilta, joita lapsena tuli syötyä suu messingillä. Olikohan ne jotain riisimuroja vai mitä lie, mutta se on varmaa että niissä(kin) oli paksu sokerikerros pinnassa, joka sai ne maistumaan hyvältä maidon kera. Tässä maiton korvaa tuo valkoinen kreemitäyte ja kokonaisuuden kruunaa vielä maitosuklaakerros pinnalla. Nämä ovat todella maittavia pikkulevyjä, joita mielellään kutsuisin "muronkorvikkeeksi" ja ainakin itse söisin näitä aamupalaksi useammankin. Maku on samankaltainen kuin Kinder Maxissa, mutta nuo murot antavat tähän hallitsevan lisämaun ja onnekseni se on hyvä sellainen.

Salla Elina Salo 17.08.2007
Maitosuklaapäällysteinen muropatukka. Sisältö maistuu aivan kuivalta riisikeksiltä, toisin sanoen mauttomalta. Melko puinen maku. Suklaapäällysteestä annan kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset