Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder überraschung
Tuotteen Ferrero kinder überraschung valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen.
 

Jenni V 04.06.2016
No hihhei ja hurraa, en olekaan maistanut kinder-munaa vuosiin. Lapsenahan kinder oli pääsiäismunien ferrari, siinä kun oli silloin mukamas paras suklaa ja yllätykset... Noh, kylläpäs on sitten joko muna tai minä muuttunut, eipä tämä nimittäin niin herkulliselta enää maistunutkaan.

Maitosuklaata on pinnalla noin puolet, loppukerros koostuu sitten siitä maitokuorrutekerroksesta josta kinder on kuuluisa. Maitosuklaa on makeaa, ja jää kovin pahasti maitokreemin varjoon, jossa on yllättävänkin hapan ja pistävä maku. Taitaa olla reilulla kädellä vanilliiniä mukana? Joka tapauksessa, olin hyvin pettynyt makuun, muistin että peruskinder on paljon parempaa. Yllätys oli ookoo, jos kung fu panda 3-elokuvaan on tykästynyt: panda-karatekanukke joka lyö "oikeasti" :-)

Annamari 29.04.2016
Yllätysmunia klassikko tarkemmassa maistelussa. Tuoksu on makean maitoinen ja maku tuttu lapsuudesta. Makea kuori sulaa nopeasti suuhun ja tuntuu samettiselta. Aluksi maku on hyvä ja maitoinen, mutta maku muuttuu pidempään imeskellessä huonompaan suuntaan. Syötävä nopeasti. Ei sovi erityisesti nautiskeluun, enemmän mättötavaraa. Kyllähän tätä pitää saada aina pääsiäisenä maistaa, mutta ei tämä enää nykyään maistu yhtä hyvältä kuin lapsena. Tämä muna on kuitenkin kinderin perinteinen ja ehkäpä paras muoto, suklaan ja kreemin suhde on sopiva.

Saara 14.04.2013
Meillä kotona Kinder on suosittu suklaatuote, mitä minä en ole koskaan tainnut ymmärtää. Suklaa on ällöttävän pehmeää, ja vaikka valkosuklainen sisus varsin hyvin riittäisi vastaamaan makeudesta, tuote on päällystetty kammottavan imelällä maitosuklaalla. Pahimmassa makeannälässä suostun syömään puolikkaan tällaisen, mutta muutoin maistelu hiipuu aika nopeasti, koska kokonaisuus on niin mielettömän sokerinen. Totean tämän taas pääsiäisenä 2013, ja ehkäpä jaksan taas odottaa vuoden ennen seuraavaa Kinder-maistatusta.

Marika 22.04.2010
Ah, tuoksu on tuttu ja lupaava. Kaksiosainen suklaa-valkosuklaakuori on taipuisa ja suussasulava. Makea, mutta ei liian kanssa. Tämä on aina vain hyvää ja jotenkin parhainta juuri tässä muodossa.

Kati 14.03.2008
Halkesi helposti kahtia. Hyvin toffeinen maku, hieman voinen, suolainen. Lelu: pikku-ukkeli.

Elina 14.03.2008
Tuttu maku, tulee lapsuus mieleen. Keinomakeutusaine hyppää kuitenkin silmille ja se tekee tästä nostalgisesta kokemuksesta lievästi epämiellyttävän. Valkoinen suklaa ei tässä maistu niin voimakkaan halvalle kuin aiemmissa munissa, jossa oli valkosuklaata. Silti vähän pettymys.

Milla 30.08.2007
Ihan uskomattoman makea tuoksu, apua! Tämä on kuin sokerimössöä joka ei edes maistu suklaalle! Kamala voinen kuori jää suuhun. Miten tästä on voinut pienenä pitää?! Luulen että lelun takia, se on ainut hyvä asia tässä tuotteessa (vaikkakin testimunan yllätyslellu oli kyllä ehkä huonoimpia näkemiäni ikinä..).

Antti M 30.08.2007
Kindermäisen mauton, ohut ja hieman liimamainen suklaa. Ei pahaa mutta...sisällä oleva lelu oli parasta silti.

Meeri 30.08.2007
Tämähän on klassikko, josta ei voi olla pitämättä. Suklaa on kokonaisuudessaan tosi makeaa, mutta se ei haittaa lainkaan, koska suklaa on täydellinen yhdistelmä valkoista ja maitosuklaata. Todella ihanaa, näitä voisi syödä monta kerrallaan, ellei aikuista ihmistä nolottaisi latoa näitä kaupan kassalle kahmalokaupalla..

Salla Elina Salo 30.08.2007
Ihanaa! Pehmeää, sulaa nautinnollisesti. Suosikki jo lapsuudesta. Erittäin makeaa maitosuklaata. Krääsäleluun tosin pettyy aina.

Satu 27.07.2007
Herkullista pehmeää maitoista suklaata, jota onneksi saa nykyään jo patukkana. Vielä jos levynä joskus... ;)

Antti H 27.07.2007
Taattua Kinder-laatua. Maitosuklaa ja valkosuklaa saavat yhdessä aikaan herkullisen kombinaation. Tätä pitäisi saada levyinä.

Mirja 24.01.2006
Parasta suklaamuna suklaata mitä markkinoita löytyy. Tätä voi jo ostaa muutenkin kun pelkän lelun takia.

Jarkko 27.03.2005
Erittäin pehmeää suklaata, maito- ja valkosuklaata kerroksittain. Erittäin hyvä, makea muuta ei liioitellusti. Suuhun jää hyvä maitosuklainen maku ja kaipuu lisäannoksesta.

Susanna K 27.03.2005
Mukavan makeahko, sisällä valkosuklaata mikä sopii hyvin tässä pääsiäismunassa. Päällinen hyvän makuista maitosuklaata. Suuhun jää namikan jälkimaku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet