Leader Vegeway Leader Vegeway

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero yogurette
Tuotteen Ferrero yogurette valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Susanna K 11.03.2008
Pieniä maitosuklaapatukoita joiden sisällä mansikanmakuinen jogurtti täytteenä. Suklaa sopivan neutraalia eli maistuu kyllä maitosuklaalle muttei liian makealle. Täyte virkistävän raikas, ei mitenkään pistävä vaikka onkin kuivattua mansikkaa jogurttitäytteen seassa. Helposti syötävää ku paketissa on 8 patukkaa tarjolla eikä avaaminenkaan tuota ongelmia..:)

Jarkko 06.03.2008
Kappas vain, pieniä yksittäispakattuja pölökkyjä. Nämä maitosuklaiset pölökyt on täytetty mansikkajugurtilla, tai oikeammin jogurttitäytteellä, jonka seassa kuivattuja mansikkahippuja. Olen monia jogurttisuklaita syönyt ja kehunut, eikä tämäkään haukkuja kauheasti kerää, mutta mutta... Hieman liian kirpeä on tuo täyte, eikä suklaan maku juurikaan pääse sen yläpuolelle missään vaiheessa. Lisäksi näistä jää suuhun hieman metallinen jälkimaku/-tunne. Muuten raikkaan oloinen pölökynpuolikas jää noista puutteistaan johtuen valitettavan keskinkertaiseksi.

Salla Elina Salo 25.09.2007
Tunkkainen ja epämääräinen jogurttisuklaapatukka. Ei maistu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet