Laatusuklaa

FERRERO Suklaalevyraadissa

Ferrero kinder happy hippo cacao
Tuotteen Ferrero kinder happy hippo cacao valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ferrero -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 19.08.2017
Selkeästi lapsille suunnattu keksi/suklaapatukka. Ulkonäöltään tämä on söpö hippo, mielestäni ihan hauska. Kuori on keksiä suklaamurukoristein. Täyte on kaksiosainen, kaakaoista ja valkoista kreemiä. Keksi on rapsakkaa ja täyte suussasulavan pehmeää. Näyttää kuivemmalta kuin onkaan, yllättävän mehevää. Pähkinäisyyskin maistuu, kuten kuuluukin.

Jenni V 04.07.2017
No onpas hurjan hauska lastenpatukka, itse löydän karkkihyllystä yksittäisenä myytävän 20,7g hipon. Hippo-vohveli on vaaleaa ja melkoisen mautonta, ja siinä on sivuilla raesokerilta maistuvaa ja tuntuvaa settiä, osa kaakaoista sellaista. Sisällä on 36,5% hasselpähkinäistä ja rasvaista kaakaokreemiä ja saman verran valkoista, aavistuksen kiinteämpää maitokreemiä. Maitokreemi on niin mietoa ettei se kaakaokreemin ja tujun hasselpähkinäisyyden alla maistu yhtään miltään. Aikuiselle ylimakeaa ja -rasvaista settiä, kakkonen.

Jarkko 13.05.2009
Ennen kuin tällaista rasiaa pystyy ostamaan, on osattava eläytyä lapseksi, ihan jo nimenkin vuoksi. Rasiassa on viisi reilun 20 gramman painoista "virtahepoa", jotka oikeasti koostuvat kolmesta rinnakkaisesta kuivasta vohvelipallosta, joiden sisällä on tunkkaisen makuista nougattia muistuttavaa mömmöä. Vohvelin päälypuolellekin on yritetty jotain suklaahippuja levitellä, mutta ei tästä oikein mitään psitiivista sanottavaa keksi edes hyvällä tahdolla. Taidanpa antaa tuolle meidän perheen "lapselle" loput rasiasta, kun sille näyttää maistuvan.

Susanna K 30.10.2007
Lapsenmielisenä halusin ehdottomasti kokeilla tätä veikeää Happy Hippo suklaata joka on tehty houkuttelevaan muotoon ja hauskaan Kinder pakettiin jossa on 5 kpl kyseisiä suklaaolentoja.Suklaanami on kaakaon makuinen sanotaan paketissa joten maistellaas mitä muuta löytyy..Ihan ensimmäiseksi pakko sanoa että ns. suklaapatukan muoto on ihanan herttainen, virtahepon muotoinen tosin ilman jalkoja :)Päällinen on sileä vohvelimainen ja hippon sivuilla on ympäriinsä laitettu strösseleitä , tietenkin suklaisia ja hivenen valkoisia. Hipon sisältä paljastuu todella pehmeää ja herkullista maitosuklaata jonka oikeastaa on olemukseltaan nougatin oloinen. Sisällön päättää keksivohveli joka maistuu ihan tavalliselle vohvelille mutta tämän suklaan kanssa todella toimii yksiin hyvin. Jos on syönyt Kinder Bueno-suklaataa niin tämä herkku on paljolti sen makuinen joten ei se voi olla muuta kuin hyvää. Harmi vain että paketissa ei ollut kuin 5 kpl, olis kyllä ollu tarvetta enemmällekkin...olen Hippotaivaassa :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset