Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik mandel i ljus choklad
Tuotteen Malmö Chokladfabrik mandel i ljus choklad valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 05.06.2011
Pienen koiranpapanan näköisiä möykkyjä, oletettavasti kaakaojauheella päällystettynä. Ahaa, maitosuklaata päällä ja pähkinä sisällä. Tää on vaan niin makeaa ja hyvää, ihanaa rouskuteltavaa!

Iikka 27.05.2011
Ihme papanoita. Ahaa, ohuen suklaapinnan alla on jotain kovaa, purtaessa kivan makuista. En tiedä mikä pähkinä se on, mutta tuttu maku jostain leivonnaisesta. Hyvä yhdistelmä.

Jarkko 23.04.2011
Kokonainen manteli, ympärillä paksusti maukasta maitosuklaata ja pinnalla vielä reilu ripaus kaakaojauhetta. Näistä on pienet herkut tehty. Nämä papanamaiset rouskutvat herkkupalat ovat niin addiktoivia, että olen tätä kirjoittaessa jo popsinut yli puolet 100g paperipussista. Vastaavissa tuotteissa on monesti käynyt niin, että liiallinen makeus on keskeyttänyt ahmimisen jo muutaman palleron jälkeen, mutta näitä vain popsii ja popsii, lisää ja lisää... Niinkuin kaikki ei muutenkin olisi täydellistä, seuraa lopuksi vielä bonus: Suklaan jo sulettua (kielioppipolisiilla asiaa?) jää suuhun vielä runsaasti mantelia, joka suureksi ilokseni maistuu tuoreelta. Voisin syödä näitä rajattomasti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani