Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik Chuao Venezuela 70%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik Chuao Venezuela 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Sari H 03.06.2011
Haisee ja maistuu katkeralle vanhuudelle. Litteän suklaan päällä on vuosiluku 1888, todella kathevaa ja vanhaa siis. Tämä on siis tummaasuklaata, josta en osaa arvioida muuta kuin pahuutta.

Teresa 31.05.2011
Tummaa suklaata. Tuoksu on tummalle suklaalle kovin perinteinen, ehkä kuitenkin tuoksuskaalan pehmeämmällä puolella. Napakka rakenne, maku yllättävän kitkerä, ei lainkaan pehmeä kuten tuoksusta olisi voinut päätellä. Vasta jälkimaku suklainen. Maku tulee voimakkaammin esiin suklaata pureskellessa - kielen päällä sulaessa maku on melko neutraali ja rakeinen; purtaessa voimakas, kitkerä ja aromikas. Hyvä, vahva tummasuklaa sellaisen ystäville, tätä voisi varmasti hyödyntää leipoessa hyvin.

Jarkko 20.05.2011
Illan ensimmäinen tumma suklaa on tyylikkäästi varustettu tekstillä ”1888”. Annan suklaan sulaa kielen päällä ja se tuntuu hieman rakeiselta. Suklaa maistuu mullalta ja kahvilta ja siinä on ihan pienoisesti kirpsakkuuttakin. Kitkeryyttä tai karvautta ei juurikaan löydy, mutta tämä kuuluu luokkaan "suuta jonkin verran kuivaavat tummat suklaat". Rakeisuus häiritsee suklaassa eniten, jopa pureskellessa, mutten ihan syötävä suklaa.

Iikka 20.05.2011
Tummanpuhuvaa ja tuoksuvaa suklaata. Todella kaakaoinen maku, ei liene turhia sokeria linjastolle tippunut. Kova, imeskelysuklaa, joka kestää... ja kestää. On todellakin väliä pureeko vai imeskeleekö tätä. Kokeile kumpaakin tyyliä!

Päivi 19.05.2011
Pieni tumma suklaa palanen, jonka päällä on 1888. Toivottavasti ei parasta ennen vuosi. Pala on kaunis. Kovaa ja tumman suklaan vahva maku. Kahvi maistuu myös. Vahva paahtoinen kahvin maku. Pala suli nopeasti suuhun. Vaikka kitkerä olikin, niin ei pahin mahdollinen. Pahempiakin olen maistanut.

Hanna P 19.05.2011
Tummia neliön muotoisia tummansuklaan palasia kaiverruksella "1888". Hyvin vahva tumman kaakaon tuoksu. Suklaa on kovaa ja alkaa hyvin hitaasti sulaa suussa. Ja voi voi, se maku mikä suuhun irtoaa. Onko tympeämpää maistettu, kuin lappaisi viikon vanhoja biojäteastian pohjalta suuhunsa. Noh, loppuvaiheessa hieman makeampaakin makua irtoaa. Vaan rohkea rokan syö ja syön vielä toisenkin palasen, nyt purrarouskutellen. Parempi näin, jopa pieniä hedelmäisiä makuja irtoaa, mut siltikin liian kuivaa ja tunkkaista makuuni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani