Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik 1888 Ecuador 70%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik 1888 Ecuador 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Sanna K 30.08.2011
Ohuen ohut tumma suklaa napsahtaa helposti pieniksi paloiksi sitä purtaessa. Maku on tiiviin kaakaoinen ja voimakas. Kitkerää makua löytyy hieman ja myös pientä karvaan makua tulee ikävä kyllä esille. Ei kannata pureskella tätä, sillä maku paranee kun suklaan antaa vain sulaa suuhun.

Iikka 23.08.2011
Ohuita, tummia paloja. Tuoksu on tavallinen tumma. Maku on kuitenkin yllättävä: kevyt ja makea. Sivumaku on kuitenkin outo, kuin päivän pöydällä ollut maito. Suu tunkkautuu, mutta vain hetkeksi. Muutoin hyvin miellyttävän tuntuinen.

Jarkko 19.08.2011
Tumman suklaan päällä lukee vuosiluku, jolloin Suomea hallitsi muistaakseni Venäjän tsaari Aleksanteri III. Suklaa on tummaa, mutta sekaan on saatu myös hieman makeutta keventämään tunnelmaa. Suklaa on kuivahkoa, mutta samalla aavistuksen, siis vain pienen aavistuksen verran myös hedelmäisen makuinen. Täysin syötävä ja jopa nautittava suklaa josta kuitenkin puuttuu se jokin, joka ansaitsisi täydet pisteet.

Satu 18.08.2011
Ohuita supertummia suklaalevypalasia, joissa on luku 1888 painettuna pinnalle. Makua ei meinaa irrota millään, joten puraisen toisen palasen, mutta lopputulos on melko lailla sama. Ehkä tässä vähän maistuu kaakao, jos oikein yrittää, mutta enimmäkseen tästä tulee mieleen veteen keitetty laiha kaakaojuoma. Aika turha yritys.

Kirsi I 18.08.2011
Kovaa tummaa suklaata. Maussa vivahdus raikkautta eikä tämä sula suussa tahnaksi vaan suutuntuma on jotenkin jännän raemainen. Jämäkkä perussuklaa, perinteinen, jos palasen päällä olevat numerot 1888 tarkoittavat valmistajan aloitusvuotta.

Päivi 18.08.2011
Litteä palanen, jonka päällä luku 1888. Aluksi ei maistunut millekkään, mut sit iski tumma ja kuivan kitkerä maku. Se hiipui hiljalleen. Tässä on joku sivumaku, jota yritin arvuutella. Joku hapokas tai hapan. Jälkimaku tasottui ihan siedettäväksi.

Hanna P 18.08.2011
Tumman suklaan palasia pintaraidoituksin ja pinnallaan numero 1888. Tuoksu mieto, mutta kaakaoinen. Aluksi ei tahdo makua irrota imeskeltäessä. Vähitellen irtoaa, välillä maistuu makealta välillä tunkkaiseltakin. Ei oikein tahdo saada otetta koko suklaaseen. No, ei sitä oikein rouskutellenkaan saa. Ei suklaassa ole pahasti moitittavaa, pientä tunkkaisuutta lukuunottamatta. Pahin puute on kuitenkin suklaan mitättömyys…Tästä ei oikein jää mitään käteen tai siis suuhun. Vähän niin kuin ei ois suklaata syönytkään, no pieni pikkuisen tunkkainen ja vähän makea jälkimaku suussa taitaa olla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani