Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik Sambirano Madagaskar 70%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik Sambirano Madagaskar 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 12.06.2018
Maistelukääreessä on jälleen tummaa ohutta raita-kohopintaista suklaata, jonka tunnistan heti Malmöksi. Maistan ja suuhun suorastaan purskahtaa hedelmän maku, lienee joku lisuke? Maistelen pitempään suklaan perusmakua, ja siinä on jotenkin halpa rasvainen aromi, mutta paikoin tuo hapokkuus suorastaan hyökkää päälle. En oikein tykännyt, epätasainen kokonaisuus enkä osaa mieltää peruslaatua kovin hyväksi. Alhainen kolmonen.

Eeva-Liisa 06.06.2018
Kivat erikokoiset palat. Hyvä hieman kukkainen tuoksu! Aika kova pala, sulaa hitaasti suussa. Tumman suklaan maku tulee hyvin esiin, mukana myös hieman marjaisaa makua. Sopii hitaaseen nautiskeluun ja makusteluun.

Joona 06.06.2018
Laimean tuoksuinen pala tummaa suklaata, jonka kaakaoprosentiksi arvoin 65% ennen tarkistamista. Lähelle osui! Tämäpäs onkin mielenkiintoinen suklaa. Pala sulaa todella hitaasti suuhun, ja ensimmäinen maku on (lieneekö mielikuvitus, vai mielkuvituksen puute?) sipuli. Maku kuitenkin tasapainottuu lopulta jopa ylimakean hedelmäiseksi / marjaisaksi. Jälkimaku erittäin kahvinen. Hyvää, kunhan syönnin alkuvaiheen yli pääsee :)

Annamari 28.05.2018
Tummaa suklaata, ei selkeää tuoksua. Kirpsakka maku.. Liekö marjaa vai hedelmää seassa. Joka tapauksessa mukavan raikas, ei liian makea ja koostumus on sulava. Raikas jälkimaku, joka ei kuivata suuta. Tykkään. 4 p.

Janne J 28.05.2018
Tuoksussa on jo lupaus kaakaosta. Yllättävän rasvaista ja helposti suussa sulavaa tummaa suklaata. Makeutta on sopivasti, ei liikaa. Hedelmäinen kaakao on mukavasti esillä, mutta sitä ei ole kuitenkaan vielä niin paljoa, että menisi kitkeryyden puolelle. Helposti nautittava "harmiton" tumma suklaa, ehkä jäin kuitenkin kaipaamaan hieman lisää luonnetta. Arvosanaksi vahva kolmonen.

Iikka 28.05.2018
Tuhdin tumman tuoksuinen palanen. Maku irtaantuu vähitellen, ja on miellyttävä hedelmäinen. Kirpeyttä on vain vähän, mikä on tietenkin hyvä asia. Selkeästi tavallista tummaa suklaata parempi esitys. Tähän itse asiassa tulee vähän himo, vaikkei se todellakaan johdu sokerista. Mieto, koukuttava ja elegantti.

Hanna P 28.05.2018
Tummahkoa suklaata epätasaisella raitaisella pinnalla. Tumman suklaan “tiukka”tuoksu on. Ikävän karvasta, mutta toki myös hedelmäiset aromit (banaani) kaakaon maussa vivahtavat. Liian tummaa ja epämakeaa makuuni, mutta voi tätä suklaaksi kutsua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani