Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik Esmeralda Ecuador 68%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik Esmeralda Ecuador 68% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Jarkko 18.01.2019
Oho, varsin raikas ja hedelmäinen tummempi suklaa. Suklaa lienee maustamaton ja haluaisin niin uskoa, että nämä hedelmäiset maut tulisivat kaakaosta. Tämä ei varmaan ole kovin tummaa, liekö seitsemääkymmentä. Aika makeaa on, mutta se johtunee osin hedelmäisistä vivahteista. Koska olen sokkomaistelussa, täytyy sanoa, että jos tämä osoittautuukin halpissuklaaksi, niin olen erittäin pettynyt makuaistiini. Jos nyt keksimällä pitää keksiä pientä kritiikkiä, niin koostumus ei ole ihan sileää. Hetkinen! Stop the press! Jälkimaku paljastaa, että tässä on keinomakeaa sokerin sijasta! Jälkimaku on niin
paha, että kokonaisarvosana tippuu kolmoseen potentiaalisesta vitosesta.

Kirsi I 17.01.2019
Miellyttävä tuoksu, napsahtavat rakenne, sellainen puolikova. Ohut levy tummaa suklaata. Alkuun maku on tavanomainen ja hetken aikaa jopa lapsuuden sulkaamunasuklaamainen, mutta sitten makuun tulee hedelmäisiä sävyjä kuivuutta ja makeuttakin. Sulaa suussa miellyttävän suklaamaisesti. Jälkimaku on kuivahko, mutta hedelmäiset maut miellyttävät. Mukavaa ja maukasta tummaa suklaata.

Janne J 17.01.2019
Perinteinen, mutta aika mieto tumman suklaan tuoksu. Menee napakasti poikki. Laadukkaan sileä suutuntuma. Reilusti kaakaoinen, mutta ei vielä epämiellyttävän karvas maultaan. Kaakaolajike tai suklaan valmistusprosessi on aikaansaanut tähän sellaisen perusmaun, jota en ihan hirveästi fanita. Ei silti varsinaisesti huono. Kaksi ja puoli pistettä.

Hanna P 17.01.2019
Tummaa suklaata kaakaoisella tuoksulla. Pintakuviointi on mielenkiintoista. Maku on jotenkin hirveän tyypillisen ja tavanomaisen tumman suklaan. Onneksi kuitenkaan ei ole aivan ärjyä ja sokeritonta eli aivan passelia syötäväähän tämä...ainakin ellei mitään parempaa ole tarjolla!

Iikka 17.01.2019
Heti alkumaussa on juuri sitä vinoa suosikkimakuani, johon törmäsin ensi kerran helsinkiläisen suklaatehtaan tiloissa muutama vuosi sitten. Tummaa suklaata omalla kaakaotwistillä. Makeus on pidetty aisoissa. Kuitenkin huomaan pari vitosesta pudottavaa seikkaa: syystä tai toisesta tätä ei voi syödä paria möhkälettä enempää, tuliko sittenkin makeus eteen
(?). Toisekseen tämä jää puoli-ikävästi hampaisiin. Kuitenkin varsin mallikelpoinen esitys.

Jenni R 13.06.2018
Tosi tumma, matta pintainen, kuivahko. Tuoksuu hienosti rommille. Maku todella kuiva, jälkimaku vähän karvas ja pistävä.

Eeva-Liisa 08.06.2018
Kaakaon, tumman suklaan tuoksu. Kivasti kuvioidut palat. Tumman suklaan maku, ei kitkerä vaan pyöreä maku. Hienoinen sitruunan maku löytyy myös. Sopisi hyvin pieninä annoksia kahvin kanssa. Tai kakun päälle tasapainottamaan makeaa kermavaahtoa. Murenee suussa, pehmeä suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani