Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik Dominikanska Republiken 70%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik Dominikanska Republiken 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,88 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Reilun kaupan tuotteet.
 

Joona 11.06.2018
Ohuita paloja tunkkaisen tuoksuista suklaata. Ensimaku voimakkaan kitkerä, sulaessa maku pehmittyy ja tasapainottuu. Kitkerää kuitenkin koko sulamisprosessin ajan, ja jälkimaku vienon kahvinen. Ei oikein iske.

Jenni R 11.06.2018
Tumman suklaan ystävälle, matta ja kiiltävä ulkomuoto. Ohuet palat, kaakaomainen. Jälkimaku makeahko.

Eeva-Liisa 07.06.2018
Mukavan erikokoiset palat, kiva kuviointi. Hyvä hieman pähkinäinen tuoksu. Pehmeä puraistava, kaakaomainen ensimaku. Ihan hyvä ei-kitkerä suklaa. Sopisi kahvin kanssa nautiskeluun tai leivoksen päälle ripoteltuna. Makea jälkimaku, jättää hyvän mielen.

Jenni V 07.06.2018
Vinoraitaisia eri kokoisia kohopalkkeja ohuessa tummassa levyssä on maistelukääreen sisältönä. Haukkaan ensimmäistä pientä palaa, ja suklaa tuntuu aikas jauhoiselta, ei kovin makealta, jotenkin rustiikilta. Pureskellessa maku on mielestäni aavistuksen täyteläisempi. Silti kokonaisuus on jotenkin "höttö", sekä rakenteen että maun puolesta, intensiivisyyttä jään kaipaamaan. Kakkonen, ei parhaita tummia.

Annamari 28.05.2018
Pehmeää tummaa suklaata, hento pintakuviointi. Muuttuu suussa mönjäksi ja maku on tosi mitäänsanomaton, pyöreä. Tästä puuttuu kaikki se raikkaus, mitä tummalta suklaalta usein odottaa. Ei ole nautinnollinen kokemus, en keksi tilannetta, johon tämä sopisi. Tai no leivontaan. Ykkösen ja kakkosen välimaastossa.

Janne J 28.05.2018
Kiinnostusta herättävä, houkutteleva tuoksu. Erikoinen paahteinen tai jopa pohjaanpalaneen maitokaakaon oloinen aromi tässä tummassa suklaassa, joka toisaalta on mielenkiintoinen ja piristävä, mutta huomaan myös samaan syssyyn ajattelevani, että onko se jo vähän liiankin erikoinen? Makeutta saisi ainakin olla vähemmän. Kaiken kaikkiaan on hienoa
huomata, että joku uskaltaa tehdä valtavirrasta poikkeavan makuisia suklaita. Kolme ja puoli pistettä eli pyöristyy neloseen.

Iikka 28.05.2018
Miedon tumman tuoksuinen palanen. Palaset ovat tyylikkäintä ja ohuita. Maussa on todella mahtava mutta mieto salmiakki. Tämä todella jännittävä suklaa, ja luultavasti yksi kaikkien aikojen parhaista. Sokerin ja kaakaon suhde on saatu täydelliseksi. Näin hyvästä suklaasta pitäisi kirjoittaa varmasti enemmänkin mutta nyt on hiljaista. Jälkimaussa kummittelee edelleen se kummallinen mutta mainio salmiakki. Kummittelu on siinä mielessä oikea sana, koska salmiakkia ei ole tekemisessä käytetty.


Hanna P 28.05.2018
Tummaa suklaata jännittävällä tuoksulla. Yllättävän mieto maku...Onko tämä jopa liiankin pliisu makuuni? En tahdo saada tästä oikein kiinni. Ikäänkuin tämä olisi maitosuklaa, mutta ei oikein maistu siltäkään. Ehkä lähinnä vain sokerilta. En ihan tämmöistä suklaata muista maistaneeni koskaan: Maku on ikäänkuin pyöreä eli täysin särmätön. Ei ehkä ärsytä ketään kovasti, mutta on siis ehkä juuri siksi vähän ärsyttävän luonteeton.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani