Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik lakritsrot ekologisk 65%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik lakritsrot ekologisk 65% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu.
 

Annamari 16.08.2018
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, jonka seassa mustia hippusia. Erotan myös selkeitä suolakiteitä. Suolaa ja lakritsia siis. Suklaassa on ihmeellinen sivumaku, joka ei miellytä. Maistuu iranilaiselle tummalle suklaalle, mikä ei ole hyvä asia. Liian makeaa.

Jarkko 10.08.2018
Tässä on suolaa. Eikun lakritsia. Siis salmiakkia. Tämä on kenties maitosuklaata. Suklaan koostumus on todella pehmeä. Kaakaon maku ei kovin selvänä pääse esiin, mutta varsinkin jälkimaussa on hieman kitkeryyttäkin. Ihan ookoo mässysuklaa, joka ehkä paranisi, jos suklaan makua peitettäisiin vielä enemmän salmiakilla.

Kirsi I 09.08.2018
Palasten pinnalla on valkoisia hippuja, kuin suolaa, ja mustaa jauhetta, joka maistuu lakritsalle. No, siinäpä ne maut sitten olivatkin ja nopeasti menivät ohitse. Suklaa itsessään on rasvaista ja vaatimatonta, melkein vastenmielisen rasvainen suutuntuma. Syön, jos tarjotaan, tuskin ostaisin itse.

Janne J 09.08.2018
Neutraali tuoksu. Voi ei, suklaan seassa on suolaa, ei hyvä alku. Sitä on lisäksi minun makuuni enemmän kuin olisi suotavaa olla. Suklaa on melko pehmeää ja rasvaista, hivenen makean puoleista. Kaakaon laatua tai laaduttomuutta on hankala arvioida kun huomio kiinnittyy jatkuvasti suolaan. Tämän tyyppinen suklaa saattaisi olla parhaimmillaan (isojen)
lakritsirakeiden kanssa ja ilman lisättyä suolaa. En pystynyt nauttimaan tästä tuotteesta, mutta paljon huonompiakin olen maistanut.

Iikka 09.08.2018
Suuhun tulee heti mitä miellyttävin lakun maku. Onkohan mukana myös suolaa? Nimittäin toinen palanen maistuu taas todella suolaiselta. Tuote on kokonaisuutena vallan verraton. Vaikka kaakao onkin tässä sivuosassa, ei se jää kaivelemaan.

Hanna P 09.08.2018
Mustin hipuin ja ehkä suolakitein maustettu suklaa. Tuoksu on tymäkkä. Maussa kivasti suolalla taitettua makeutta eikä lainkaan kitkeryyttä. Ihanaa! Jännittävä, ihana ja himottava kuin kesämies parhaimmillaan!

Jenni R 13.06.2018
Rakeinen, keskivaalea, ohuet palat. Mattapinta, tuoksuu salmiakki. Maku suolaisen salmiakkinen, kuivahko. Alapinnalla suola ja salmiakki rouhetta, yhdistelmä toimii sopivasti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani