Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik Malmö master blend 70%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik Malmö master blend 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Iikka 11.10.2018
Miltei tuoksuton suklaa. Koostumus on mainion rapsahteleva ja suussa sulava. Maku on vallan mainio: makeuden ja kaakaon miltei täydellinen sopusointu. Tämä ei ole täydellistä suklaata, mutta kyllin hyvää vitos-arvosanalle. Huom. Liika syönti saattaa aiheuttaa sokeriöverit. Jälkimaku on kiva.

Janne J 14.09.2018
Pehmeän puoleista tummaa suklaata. Makeutta on hieman liikaa ja en suuremmin arvosta tämän tyyppistä perusluonteeltaan tympeähkön makuista suklaata, johtuu se sitten käytetystä kaakaopavusta tai valmistusprosessista. Maku tuntuu kuitenkin paranevan sitä mukaa kun suklaa suklaa suussa ja loppuvaiheessa se tuo mieleen jo maitokaakaon. Lisäpalaset maistuivat yllättäen ensimmäistä paremmalta. Arvosana asettuu kakkosen ja kolmosen välimaastoon.

Hanna P 14.09.2018
Jokseenkin tuoksuton tummasuklaa. Palat kevyitä ja ohuehkoja. Rusinainen maku, jo pehmenee makustelun edetessä. Jotenkin rasvainen suutuntuma. Ihan perussuklaa ei mitään erityisen mainitsemisenarvoista tai suuria tunteita herättävää.

Jenni R 12.06.2018
Tumma suklaa. Ohiet kiiltävät palat, joissa ohut raidoitus. Jauhomainen ensimaku. Hetken päästä tulee voimakas , tumman paahtomainen kahvin maku. Suklaa murenee suussa.

Jenni V 12.06.2018
Malmön tummaa ohutta taas maistelukääreessä, onpan pirskahtelevaa hedelmää. Vähän hampaissa rohiseva rakenne. Kirpeää se hedelmä ei ole, vaan aromi on tasapainoinen, aika makea mutta samalla tumma. Kuten niin moni Malmön suklaa, tämäkin saa pohtimaan tykkäänkö tästä paljon vai en. Makeus on minulle vähän överiä nelosen arvosanaan, tosin vain hienoisesti, Rakenne myös tuo miinusta sen verran että arvosana on kolme. "Helppoa tummaa" varmaan monelle.

Eeva-Liisa 06.06.2018
Tumma väri. Mukavan erikokoiset palat. Mieto tuoksu. Aika kova koostumus. Ensimaussa kaakaota ja hieman kitkeryyttä. Maku pyöristyy makeammaksi myöhemmin. Kaiken kaikkiaan mukavan makuinen tumma suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani