Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik very dark chocolate 85%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik very dark chocolate 85% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Luomu, Patukat.
 

Annamari 16.08.2018
Sokkomaistelu: Tosi tummaa suklaata, mutta samalla myös todella mautonta. Koostumus on toisaalta pehmeä ja siinä mielessä miellyttävä, mutta toisaalta onpa myös tahmainen. Pehmeä maultaan, mutta kiistämättä liian tylsä.

Jarkko 10.08.2018
Onpas karmean pähkinäinen tuoksu. Ja niin on muuten makukin. Kuivaa kuin tomu ja muuttuu syljen kanssa sekoittuessaan tapettiliisteriksi. Todella vastenmielinen kokemus. Tuntuu, että kaakosta irtoaa vain ne kaikki tunkkaiset maut, mitään raikkaampia vivahteita, jotka olisivat minun makuuni, ei löydy.

Kirsi I 09.08.2018
Hieman napsahtavat palanen tummaa ja puisevan tuoksuista suklaata. Rakenne on sileää ja suklaa sulaa suussa pehmeästi. Maku on alkuun mieto, mutta tunkkaantuu ja kitkeröityy sitten ja jälkimaku on varsin kuiva ja vasta tässä vaiheessa häivähtää makeutta. Kovin on luonteeton ja tylsä tuote.

Janne J 09.08.2018
Reilusti kaakaolta tuoksuvaa tummaa suklaata. Pehmeää rakenteeltaan, kuin myös maultaan, oletetun isohko kaakaoprosentti huomioiden. Mahtavaa, että tässä ei ole liikaa sokeria ja pääsee nauttimaan silkasta kaakaon aromista. Kaakao sinänsä on hieman yksiulotteisen makuista, eli jäin kaipaamaan lisää nyansseja. Maistuu kuitenkin näinkin.

Iikka 09.08.2018
Jännä pähkinäinen alkumaku tässä suklaassa, vaikkei taida pähkinää pitää sisällään. Tummasta suklaasta on kysymys, eikä todellakaan huonosta sellaisesta. Maku on pehmeä, ehkäpä tämä ei niin tummaa olekaan. Toki tavallisia tumman suklaan heikkouksiakin on, tämä jää tympeästi kitalakeen ja hampaisiin.

Hanna P 09.08.2018
Tumma suklaa möreällä tuoksulla. Uh huh huijaa, kaakaonibsien (eli pahan) makuinen suklaa. Askeettiselle ja elämänkielteiselle suklaanystävälle tätä sit kai vois lähettää...ehkä maku sentään vähän loppua kohden pehmenee.

Jenni R 12.06.2018
Tumman suklaan ystävälle. Mattamainen pinta, Tuoksuu kaakaolle vahvasti. Takertuva ja kuiva maku. Paljon kaakaota.

Jenni V 12.06.2018
Jälleen tuttuja Malmön vähän paksumpia vinopaloja maistelukääreessä. Nyt väri on selkeästi tummempi, ja makukin erittäin tumma, kuivahko, kaakaojauheinen. Arvioin prosentiksi 80-85%. Maussa on kuitenkin myös pehmeyttä jonkun verran, kaakaossa on vivahteita ja jälkimaku on voimakas ja aika kitkerä. Tätä ei kaipaa paljon kerralla. Sanoisin että tämän tummuusasteen suklaaksi tämä on keskitasoa, kokonaisuus ei ehkä ole ihan tasapainossa joten annan kolmosen.

Eeva-Liisa 05.06.2018
Nimi antaa odottaa todella tummaa ja synkkää makua. Kivasti raidoitettu pala. Tuoksu hieman muovinen ja kaakaoinen. Maussa on hieman kitkeryyttä ja pahvisuutta, tulee mieleen mummolan kattilassa keitetty kaakao. Jälkimauksi jää tumman kaakaon hieman terävä maku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani