Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik dark milk chocolate 56%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik dark milk chocolate 56% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Luomu, Patukat.
 

Annamari 04.12.2018
Sokkomaistelu: Maitosuklaata, maitoisa maku, joka myös on vähän toffeinen. Luonteeton perussuklaa, jossa ei mitään mullistavaa.

Janne J 22.11.2018
Viekoitteleva tuoksu. Tummahkoa, makeahkoa, sileää rakenteeltaan. Kaakaoon yleensä yhdistetty kitkeryys ei nouse lainkaan esille, vaan yleisfiilikseksi jää yleismiellyttävä makea ja mieto maku hieman maitokaakaon tapaan. Helposti lähestyttävä ja laadukkaan oloinen suklaa, jota syö mielellään palasen toisensa jälkeen koska mikään ei ärsytä.

Hanna P 22.11.2018
Melko tummaa suklaata, miedolla muttei kovin hyvällä tuoksulla. Maku kuitenkin hyvin mieto ja “suklaamunamainen”. Ihan ok mässyteltävää suklaannälkään, mutta niin tuikitavallista ja halvan oloista, että pisteitä
ei vaan yli kakkosta heru.

Iikka 22.11.2018
Kovahko, mutta suussa mukavasti sulava palanen. Maku on hyvällä tavalla mieto. Jotain makeutta on, eritoten loppua kohden voimistuvaa. Erikoinen maitosuklaa. Mukana ehkä karamellisuutta.

Ansela 09.10.2018
Yllättävän miedon tuoksuista olomuotoonsa nähden. En oikein saa mausta ja vivahteista kiinni. Kokeilen hyvän kahvin seurana uudelleen ja suklaan mieto maku jää kyllä tyystin sen alle. Ei tule mieleen kuin: ”ihan ok”.


Jenni R 12.06.2018
Keskivaalea, mattapintainen, viistokuvioidut palat. Tumman kaakaomainen tuoksu. Alkumaku maitomainen ja pehmeä. Jälkimaku makean maitomainen.

Jenni V 12.06.2018
Sokkomaistelukääreessä on vinoja suorakulmiopalasia vinoviivoin, Malmötä siis, vähän paksumpina paloina kuin se levymuoto. Olisko tämä semitummaa suklaata? Tai tummaa maitosuklaata. Pehmeä on maku, suklaa ei ole kovinkaan makeaa, ja hyvin miedon kaakaoista. Rakenne on sileä. Maku on hyvin "hienovarainen", eikä tämä maitosuklaa ole kyllä bulkkisyöntiin tarkoitettu, hitaasti syödenkin haukkuisin tätä melkomoisen mauttomaksi. Arvon kakkosen ja kolmosen välillä, mutta mauttomuus ärsyttää sen verran että annan kakkosen.

Eeva-Liisa 05.06.2018
Kiva raidoitettu ohuehko pala. Makea maitoinen maku. Helppo nautiskeltava. Tuoksu on olematon, hieman kaakaoinen. Tätä voisi syödä pikkuhiljaa vaikka kuinka. Maku viittaa hieman Fazerin siniseen. Mausta tulee mieleen kesäpäivä ja mansikat.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani