Laatusuklaa

MALMÖ CHOKLADFABRIK Suklaalevyraadissa

Malmö Chokladfabrik dark chocolate & chili 70%
Tuotteen Malmö Chokladfabrik dark chocolate & chili 70% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Malmö Chokladfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Luomu, Patukat.
 

Iikka 11.10.2018
Tuoksuu tummalle suklaalle. Maistuu lempeälle tummalle suklaalle. Mutta kohta alkaa nousta pientä tulisuutta. Tiedän suklaan chilisuklaaksi, joten voin sanoa, että chiliä on käytetty maltilla, mikä tietenkin on ainoa oikea tapa. Ehkä olisin kaivannut sitä kuitenkin vähän lisää. Perussettiä.


Ansela 09.10.2018
Napsahtaa, kun taitan pienemmän palan maistelua varten. Kova ja tiivis koostumus. Tuoksuu navetalta, vähän imelältä. Maistuu mausteiselle liköörille. Kyseessä lienee chilisuklaa, sellaiseksi tämä on kyllä aika mietoa. ”Mausteinen” on mielestäni kuvaavampi sana tälle, kuin tulinen.

Janne J 14.09.2018
Neutraali tuoksu. Ensivaikutelmana on, että onpa hyvä ja tasapainoinen helposti nautittava tummahko suklaa, mutta jälkipotkuna tuleva chili latistaa kyllä hieman fiiliksiä. Ehkä tämä olisi parempaa ilman chiliä, mutta toisaalta eipä tämä hassumpaa ole tällaisenakaan. Testaamisen arvoinen chilin ystäville ja miksei muillekin.

Hanna P 14.09.2018
“Ärjyn” tuoksuista tummaa suklaata. Maussa on onneksi pehmeyttäkin, mutta myös jotain pientä pippurista jälkimakua. Onko tämä chilisuklaa? Onneksi pippurisuus ei ole pahan ärjyä ja muukin maistuu. Ei ole kuitenkaan tällainen pippurisuus mieleeni suklaan jälkimakuna, joten pisteet jääköön ykköseen vaikka vallan syötävä tapaus onkin.

Jenni R 13.06.2018
Tumma, ohuet palat ja mattapinta. Kuiva kaakaon vahva tuoksu. Koostumus rouheinen. Makea jälkimaku, sitruksinen.

Joona 06.06.2018
Onpas mielenkiintoisen kuuloista. Chiliä suklaassa olen muutaman kerran maistanut, mutta en muistaakseni tumman suklaan seassa- no tuleepa sitäkin kokeiltua! Tuoksu on olematon, ensimaku makea. Jälkimaku vaimea. Chili hiipii
vaanien kurkun kimppuun polttelemaan ja häiritsemään kokemusta. Tuotehan on käsittääkseni sama, kun paljas 70%-nen, mutta chilillä. En tiedä silti sopiiko polte suklaaseen. Tuohan se mielenkiintoa, mutta...

Eeva-Liisa 05.06.2018
Kiva raidoitettu pala. Tumman suklaan hyvä tuoksu. Nimen perusteella odotin chilin potkua, mutta sitä ei tuntunut kuuluvan.. kuin vasta jälkimaussa! Yllättävän viipyilevä tulisuus. Ihan hyvin sopii yhteen tumma suklaa ja chili, hyvässä suhteessa ovat molemmat tässä suklaassa.

Jenni V 05.06.2018
Sokkomaistelukääreessä oli jänniä vinosti kulkevia sormipaloja, koristeltuna vinoviivoin. AIka tummalta näyttää. Suklaa tuntuu suussa aika rakeiselta, yllättävänkin pehmeää ja vähän rasvaistakin se on. Aromissa on kaakaoista hedelmäisyyttä, ja heti huomaa vahvan lisätyn chilin. Alkujärkytyksen jälkeen alan pitää chilin mausta, kaakaon hedelmäinen aromi ja suklaan pehmeä rakenne sopii itse asiassa chiliin oikein hyvin. En haluaisi tätä suussa pitkään imeskellä tosin, ehkä chilimäärää olisi hieman voinut keventää? Kolmonen kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani