Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein delight mint chocolate
Tuotteen Leader protein delight mint chocolate valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 16.01.2013
Pikkuinen proteiinipatukka, low carb -sellainen. Patukka on päällystetty hyvin tummalla kuorrutteella, tuoksu on tunkkainen ja heikko. No, empä mitään laatusuklaata odottanutkaan. Haukatessa tunkkaisuus on myös mukana, täyte on täynnä soijacrispiä ja on siksi todella kuiva. Vilkaistaanpa vielä tuoteselostetta. Jaaha, päällysteessä on kaakaolikööriä, sitä en olisi odottanutkaan, ja sen kerrotaan olevan vielä maitosuklaata vaikka on todella tummaa, outoa... Ja vähintään 2% kaakaota tuotteessa, ohoh mikä suklaatuote. Mutta tuohon prosenttiin nähden tämä on kyllä yllättävän hyvä esitys, maku muistuttaa minusta nimittäin jotenkin after eightiä, johtuen todella tummasta suklaasta ja reilusta määrästä piparminttuaromia. Minttuisuus on siis aika pistävää.

Ei tämä ole kyllä mikään herkuttelupatukka, maussa on myös selkeästi sellainen ominainen soijan kitkeryys, mutta on tämä kuitenkin näiden Leader delight -patukoiden parhaimmistoa. Vähän tuo koko myös mietityttää, kun patukka on niin pieni etten sitä palautumiseen käyttäisi, olenkin lähinnä syönyt näitä välipalana jonkun toisen snackin lisänä. Antaisin mielelläni 2,5 pistettä, mutta kun asteikko on mikä on niin kahteen jää, löytyy markkinoilta niin paljon parempiakin patukoita.

Maija 27.11.2011
Kovempi ja kuivempi kuin muut maistellut proteiinipatukat. Etäinen hammastahnamainen jälkimaku, ei kuitenkaan minttuinen. Täytteen joukossa rapeat sattumat piristivät muuten outoa pupellettavaa.

Miriam 26.11.2011
Patukka on suhteellisen kovaa. Joukossa jotain vihreää. Ei erityisen makeaa ja hyvää, mutta ei nyt erityisen pahaakaan patukkaa. Menettelee. Aika mitäänsanomaton.

Oskari 25.11.2011
Kovaa suklaata, jossa on hiukan krispiä mukana. Aika tumman oloista suklaata, vaikka tuskin tässä paljon on tummaa suklaata mukana. Kuivaa ja kovaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet