Leader Vegeway Leader Vegeway

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein so much taste strawberry raspberry cocoa
Tuotteen Leader protein so much taste strawberry raspberry cocoa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Jarkko 17.02.2013
Pinnalla oleva suklaa on tummaa, mutta ohut kerros ei maistu missäänvaiheessa miltään. Pinnan alta löytyy vaaleanruskeaa runsaasti puruvastinetta tarjoavaa jankkimassaa, jossa on marjainen maku. Marjainen maku on ehdottomasti patukan maussa parasta. Massan seassa on myös ruskeita palleroita, joiden tarkoitus ja tehtävä jää mysteeriksi, eivät ne millekään maistu tai tunnu. Patukan jälkimaku on puhtaasti makeutta, tuntuu kuin olisi sokeria kourallisen napannut suuhun, vaikka en tiedä mitä makeutusaineita näissä käytetään.

Jenni V 29.01.2013
Vadelma- ja mansikka-aromilla ryyditetty tummasuklainen proteiinipatukka. Tumma suklaakuorrute on ihan ok makuista ja sitä on mielestäni riittävästi. Täytteessä on kaakaon makuisia tummia crispejä, vadelma ja mansikka on tosiaan mukana vain aromina joten ne vain häivähtävät maussa, maku on myös tämän vuoksi hiukan esanssinen. Crispit tekevät täytteestä melko kuivan ja aitojen marjojen puuttuminen jättää patukan keskitasoiseksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet